Morati: Sjutra bih vratio Balotelija

“Vratio bih ga sjutra da mogu. Uvijek sam ga mnogo cijenio, a mislim da je počeo da igra sjajno zahvaljujući Manćiniju i iskustvu koje je stekao u Engelskoj”, kaže predsjednik Intera
55 pregleda 0 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Beta/AP
Mario Baloteli, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.11.2011. 12:26h

Predsjednik Intera Masimo Morati poručio je da bi volio da vrati Marija Balotelija.

"Nerazuri" su prodali tamnoputog italijanskom reprezentativca Mančester sitiju u avgustu prošle godine, ali bi ga Morati rado ponovo vidio na "Đuzepe Meaci".

“Vratio bih ga sjutra da mogu. Uvijek sam ga mnogo cijenio, a mislim da je počeo da igra sjajno zahvaljujući Manćiniju i iskustvu koje je stekao u Engelskoj”, kaže Morati.

Baloteli je u centru pažnje italijanskih medijam ali ovog puta ne zbog ispada, već zbog nevjerovatnog gola kojim je krunisao sjajno izdanje u prijateljskoj utakmici sa Poljskom.

To je bio njegov prvi pogodak u šestom nastupu za selekciju Ćezarea Prandelija, a i trener Intera Klaudio Ranijeri je poručio da bi bio oduševljen da se on vrati.

"Dočekao bih Balotelija sa otvorenim rukama. On je veliki talenat. Nisam pričao sa igračimai ne znam da li postoji neka averzija prema njemu, ali znam da Mario može da postane jedan od najboljih igrača na svijetu", kazao je Ranijeri za "Korijere delo sport".

Bonus video: