Ferguson spremio 25 miliona funti za Gansa

Problem će biti Luis Alvaro Ribeiro, predsjednik Santosa, koji je još ljetos istakao da neće pustiti Gansa za manje od 45 miliona funti
0 komentar(a)
Ganso, Foto: REUTERS
Ganso, Foto: REUTERS
Ažurirano: 13.11.2011. 13:57h

Mаnčester junаjted će u januarskom prelaznom roku pokušati da angažuje 22-godišnjeg fudbalera Santosa i reprezentacije Brazila Pаolo Enrikea Gаnsa.

Menadžer "crvenih đavola" Aleks Ferguson ima problem u veznom redu i u mladom Brazilcu vidi idealno i dugoročno rješenje u sredini terena.

Klub sa "Old Traforda" je spreman dа odvoji 25 miliona funti (29 miliona eura) kako bi angažovao Gansa, koji ima i ponude Milana i PSŽ, a ljetos je za njega interesovanje pokazao predsjednik Barselone Sandro Rosel.

Ferguson nakon povlačenja Pola Skolsa traži pravog organizatora igre.

Pokušao je tokom ljetošnjeg prelaznog roka da dovede Vesli Snajdera, Samira Nasrija, interesovao se za Luku Modrića, ali nije uspio da dovede igrača po želji.

Sada se okrenuo Gansu, koji bi se idealno uklopio, jer Mančester junajted na sredini terena ima nekoliko mladih igrača Majkla Kerika, Darena Flečera, Andersona.

U redovima prvaka Engleske igra nekoliko Brazilaca -Fabio, Rafal i Anderson, što bi lakše pomoglo Gansu da se prilagodi na novu sredinu, što je još jedan adut Fegusona.

Međutim, problem će biti Luis Alvaro Ribeiro, predsjednik Santosa, koji je još ljetos istakao da neće pustiti Gansa za manje od 45 miliona funti.

Mladi fudbaler igra u sjajnoj formi posljednjih godinu i po dana i zadobio je povjerenje selektora Brazila Manu Menezesa i standardni je član prve postave "karioka“.

Bonus video: