Razgovor Alegrija sa sudijom: Tužilac zatražio da mu se dostavi snimak

Dok je Taljavento prolazio iza Alegrija, trener Juvea ga ja oslovio po nadimku Talja i prokomentarisao suđenje glavnog arbitra Danijelea Orsata
1 komentar(a)
Juventus, Foto: Reuters
Juventus, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.04.2018. 08:03h

Fudbaleri Juventusa blizu su osvajanju još jedne, sedme uzastopne titule, u Italiji. Stara dama je u subotu savladala Inter 3:2 na Đuzepe Meaci i sada ima četiri boda više od Napolija, koji je juče poražen u Firenci.

Ipak, iz Italije jutros stižu informacije da je glavni tužilac Fudbalskog saveza Italije, Đuzepe Pekoraro zatražio da pogleda snimak na kojem trener Juventusa Maks Alegri razgovara sa četvrtim sudijom Paolom Taljaventom, piše football-italia.net.

Sporan detalj dogodio se u poluvremenu duela u Milanu. Dok je Taljavento prolazio iza Alegrija, trener Juvea ga ja oslovio po nadimku Talja i prokomentarisao suđenje glavnog arbitra Danijelea Orsata.

"Dobro je prošlo...bio je dobar...unaprijedite ga", kazao je Alegri Taljaventu.

Alegri je iskoristio termin "promosso" koji se u Italiji koristi za nekoka ko je dobro uradio test i ko može da pređe na sljedeći nivo.

Kako prenosi agencija ANSA, tužilac je zatražio da pogleda taj snimak.

Drugi detalj o kojem bruje mediji desio se nakon izjednačujućeg gola Kvadrada. Javnost komentariše da li je Taljavento rekao:

“Nel recupero vinciamo” (u dodatku dobijamo) ili “quanto recupero facciamo” (koliki će biti dodatak).

Ostaje da se vidi koliko su relane ove optužbe i šta će tužilac utvrditi.

Bonus video: