Damjanović, Savić i Božović: Nema predaje

"Nismo bez šansi. Obično u Podgorici odigramo mnogo bolje nego u gostima" kazao je napadač Seula Dejan Damjanović.
60 pregleda 0 komentar(a)
crna gora, češka, Foto: Savo Prelević
crna gora, češka, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.11.2011. 09:28h

Crnogorski fudbaleri bili su mahom razočarani nakon poraza. Minus od dva gola, bez postignutog, ostavlja vrlo tanku nadu u revanšu, ali vjera u čudo ostaje do posljednjeg trenutka.

"Nismo bez šansi. Obično u Podgorici odigramo mnogo bolje nego u gostima, tu nam pomognu i navijači, često nas izguraju čak i kada nema nekoliko važnih igrača u timu" prokomentarisao je napadač Seula Dejan Damjanović.

Problem su, međutim, gostovanja, a ovo u Pragu moglo bi da bude kobno po crnogorske ambicije da se dočepa Evropskog prvenstva.

"Uvijek nam se na gostovanjima dešavaju greške, nikako da mi prvi povedemo, pa da protivnik juri rezultat, jer bi nam u tom slučaju bilo puno lakše. Uvijek mi prvi napravimo neku grešku. Takođe, mislim da teško može da se desi da ponovimo ovako lošu igru. Ne predajemo se" istakao je Damjanović.

Defanzivac Mančester sitija Stefan Savić, priznao je da će biti vrlo teško u revanšu.

"Biće veoma teško, ali nije ništa gotovo. Naša nada ne umire, ostalo je još 90 minuta, a u fudbalu je sve moguće. Protiv Engleza smo stigli minus dva za jedno poluvrijeme, sada će nam ostati dvostruko više vremena da pokušamo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo" kazao je Savić.

I Mladen Božović je žalio za konačnim ishodom, kaže i da je rezultat previsok.

"Mislim da je rezultat najgora stvar za nas iz ove utakmice. Česi nisu imali puno šansi i gotovo iz dva šuta dali su nam dva gola. Ali, nema predaje, pred našim navijačima sigurno možemo da nadoknadimo ovaj minus" kazao je golman crnogorske reprezentacije.

Bonus video: