David Vilja na meti Liverpula

U Liverpulu žele da iskoriste sukob koji je izbio između Vilje i Lea Mesija, kako bi reprezentativca Španije doveli u januaru
0 komentar(a)
vilja, Foto: Reuters
vilja, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.11.2011. 15:40h

David Vilja, napadač Barselone i selekcije Španije, nalazi se na meti Liverpula, prenose britanski mediji.

Trener Keni Dalgliš i vlasnici kluba sa “Enfild rouda” nisu zadovoljni učinkom napadača i vjeruju da bi dolazak Vilje bio rješenje tog problema.

Holanđanin Dirk Kajt je pao u formi, skupo plaćeni Endi Kerol još se nije adaptirao na novi klub, a Luis Suarez ne može sam da se izbori sa defanzivcima protivničkih igrača

Želja čelnika Liverpula nije nova, jer je Rafa Benitez za vrijeme svog mandata na klupi “crvenih” insistirao na dolasku Vilje, kako bi ga spojio sa Fernandom Toresom, ali je najefikasniji strijelac u istoriji selekcije Španije izabrao Barselonu.

Prvu sezonu je odradio u velikom stilu i osvojio je titulu prvaka Evrope i Španije, ali ove jeseni pao je u formi, a i minutaža mu je smanjena u posljednjih nekoliko mečeva.

Liverpul je već kontaktirao Viljinog menadžera koji im je poručio da je njegov klijent zadovoljan svojim statusom u Barseloni, ali da će ponovno razgovarati uoči zimskog prelaznog roka.

U Liverpulu žele da iskoriste sukob koji je izbio između Vilje i Lea Mesija, kako bi ga doveli u januaru.

Iako su iz Barselone demantovali sukob, pojedini španski mediji tvrde da je sukoba bilo i da dvojica igrača više ne razgovaraju.

Teži dio posla Engleze čeka u eventualnim pregovorima sa Barselonom.

Katalonci su ga lani platili Valensiji čak 40 miliona eura, a ugovor je potpisan na četiri godine.

Bonus video: