Savić preventivno napustio trening

"Napustio je trening čisto iz preventivnih razloga, kako se povrijeđeno mjesto ne bi dodatno iritiralo. Za njega ne bi trebalo da bude problema”, kazao je doktor Ilija Ašanin.
0 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: Savo Prelević
Stefan Savić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.11.2011. 08:28h

Zdravstveni bilten crnogorske reprezentacije sinoć je bio bolji nego minulih dana, iako je defanzivac Mančester sitija napustio trening 20-ak minuta prije kraja zbog bola u zglobu lijeve noge. Ipak, ne radi se o ozbiljnijoj povredi.

“Savić je primio udarac na posljednjem meču koji je odigrao za svoj klub. Napustio je trening čisto iz preventivnih razloga, kako se povrijeđeno mjesto ne bi dodatno iritiralo. Za njega ne bi trebalo da bude problema”, kazao je doktor reprezentacije Ilija Ašanin.

Marko Baša i Miodrag Džudović odradili su cijeli trening punim intenzitetom, i to po kiši, tako da njihov nastup u četvrtak veče u Pragu više nije pod znakom pitanja. Nikola Drinčić je, s druge strane, odradio individualni trening.

“Drinčića ćemo testirati večeras i znaćemo da li će moći da igra. Mislim da postoje velike šanse da nastupi u Pragu”, optimista je Ašanin.

Reprezentacija je od juče skoro kompletna, fali samo jedan igrač, Branko Bošković, koji će doći danas.

Prvi trening u “operaciji Češka” sinoć su odradili Mirko Vučinić, Vladimir Božović i Marko Ćetković.

Bonus video: