Grbić do kraja sezone na pozajmici u Levadijakosu

Trener Olimpijakosa Ernesto Valverde nije registrovao Grbića za nastupe u Ligi šampiona, a nije mu pružio šansu ni u domaćem šampionatu.
53 pregleda 0 komentar(a)
Grbić, Foto: Luka Zeković
Grbić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 08.11.2011. 00:44h

Napadač Olimpijakosa Petar Grbić igraće do kraja sezone na pozajmici u Levadijakosu.

Vijest je od danas i zvanična, nakon dogovora dva kluba sa povremenim crnogorskim reprezentativcem.

Levadijakos je član grčke Super lige, ali tek treba da odigra sve mečeve prvih sedam kola, s obzirom da je klub iz Levadije, zajedno sa Doksom iz Dramasa, naknadno priključen eliti nakon što su Kavala i Olimpijakos Volou odstranjeni u niži rang zbog namještanja utakmica.

Tako se Levadijakos, čije je boje svojevremeno branio Srđan Blažić, administrativno vratio u Super ligu iako je prošle sezone u Drugoj ligi Grčke bio tek peti.

Za Grbića, biće to dobra prilika da iskoristi šansu koju nije dobio u atinskom gigantu Olimpijakosu, iako je dobro igrao u pripremnom periodu i početkom sezone bio pri prvom timu.

Trener Ernesto Valverde, međutim, nije ga registrovao za nastupe u Ligi šampiona, a nije mu pružio šansu ni u domaćem šampionatu.

Grbić će tako u zelenim bojama dresa Levadijakosa pokušati da se još više nametne stručnom štabu Olimpijakosa, ali i izbori povratak u crnogorsku reprezentaciju nakon što ga Branko Brnović nije uvrstio na spisak za mečeve baraža sa Češkom.

Grbić je ponikao u mlađim kategorijama Budućnosti, ali je šansu da zaigra u prvi tim dobio tek kao pozajmljeni igrač Mladosti. Potom je otišao u Mogren, sa kojim je osvojio dvije titule, promovisavši sebe u jednog od najboljih igrača crnogorskog šampionata.

Bonus video: