Krkić impresionirao, na potezu je Luis Enrike

Krkić je upšao u igru u 62, a 11 minuta kasnije je probio odbranu Novare. Meč je već tada bio riješen, a Osvaldo je kasnije samo potvrdio trijumf
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.11.2011. 18:33h

Pitanje je da li će Roma ikada otkupiti od Barselone ugovor Bojana Krkića (Rimljani bi morali da plate 28 miliona ako ga žele), ali je španski napadač makar dokazao da „vučica” nije pogriješila kada ga je izabrala - 21-godišnji as je protiv Novare trasirao put ka pobjedi izabranicima Luisa Enrikea.

Krkić je upšao u igru u 62, a 11 minuta kasnije je probio odbranu Novare. Meč je već tada bio riješen, a Osvaldo je kasnije samo potvrdio trijumf.

Istakao se i sve bolji Miralem Pjanić, dvostruki asistent u pobjedi.

Kristijano Ronaldo i David Pizaro su upisali po het-trik, Anhel di Marija je četiri puta bio asistent prije nego što se povrijedio, dok je pečat trijumfu Arsenala opet dao Robin van Persi...

GOLMANI

Fridel (Totenhem) - bio je riješen da se dokaže protiv bivšeg kluba. Totenhem je dao tri gola Fulamu, ali zasluge za trijumf na „Krejven kotidžu” idu isključivo njemu.

Stekelenburg (Roma) - dok napad nije proradio u Novari, morao je da spasava „vučicu”. Sada su se i Italijani uvjerili u njegovu klasu...

ODBRANA

Vermalen (Arsenal) - Vengerova ekipa djeluje sve ozbiljnije. Belgijanac se vratio nakon povrede, a protiv VBA je dao prvi gol nakon tačno 18 mjeseci.

Vermalen

Evra (Mančester junajted) - Junajted je bio blijed protiv Sanderlenda, ali je Evra svoj posao odradio u svom stilu.

Abidal (Barselona) - prodor i centaršut kod gola Seska Fabregasa su najavili da Francuz opet može da igra u vrhunskoj formi.

Zambrota (Milan) - Milanovi veterani se ne daju - iskusni bek se upisao u goleadi protiv Katanije.

SREDINA

Fabregas (Barselona) - samo nekoliko sati nakon gola Atletiku je stigla vijest da je opet na spisku španske reprezentacije. Fabregas se potpuno uklopio u Barsinu mašineriju.

Pjanić (Roma) - Rimljani su dobili novog lidera na sredini terena - Bosanac je dokazao da je pravo pojačanje za Luisa Enrikea.

Di Marija (Real Madrid) - četiri asistencije protiv Osasune je pokvarila povreda zadnje lože. Argentinac će da pauzira najmanje mjesec.

Sedorf (Milan) - lopta je kod njega kao u švajcarskom sefu.

Kagava (Borusija Dortmund) - meč viner protiv Volfsburga u najboljoj utakmici koju su „milioneri” odigrali u sezoni. Borusiji je neophodan pravi Kagava ako želi da se nadmeće sa Bajernom u Bundes ligi.

Kagava

Lampard (Čelzi) - ko bi na startu sezone rekao da će baš on da bude vođa novog Čelzija. Viljaš-Boaš je želio da Lamparda skloni iz tima, a sada ne može da zamisli sastav bez njega.

NAPAD

Krkić (Roma) - morao je da uđe on u igru da bi Novara osjetila snagu Rimljana. Napad je sa njim bio ubitačan.

Van Persi (Arsenal) - Robin se ne zaustavlja. Protiv VBA je prvo golom otvorio meč, a onda „častio” Vermalena i Artetu sa dvije asistencije. Englezi su ga već proglasili Vengerovim spasiocem.

Ronaldo (Real Madrid) - opet je upalio motore, Real i Ronaldo izgledaju moćnije nego ikad.

Ronaldo

Denis (Atalanta) - sedam golova do sada u Seriji A govore da je Atalanta pogodila kada ga je dovela na pozajmicu iz Udinezea.

Pizaro (Verder) - Verderov Mario Gomes - sve što dotakne pretvori u zlato. Upisao je het-trik protiv Kelna u velikom preokretu.

Puki (Šalke) - prije dvije godine potvrdio talenat u Sevilji, ali u Šalkeu je druga priča. Dva gola u Hanoveru su pokazala da Hub Stevens mora da računa na njega u budućnosti.

Nikulae (Nansi) - navijači Nansija se kunu u Danijela Nikulaea. Rumun je njihova karta za opstanak.

Galerija

Bonus video: