David Luiz želja Monaka

Glavnu ulogu u eventualnom prelasku Luiza u Monako, mogao bi da bude Majkl Emenalo, bivši tehnički direktor Čelsija, koji je sada sportski direktor u klubu iz Kneževine
0 komentar(a)
David Luiz, Foto: Beta/AP
David Luiz, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 29.04.2018. 11:08h

Monako je zainteresovan da u svoje redove dovede štopera Čelsija Davida Luiza, piše Goal.com.

Glavnu ulogu u eventualnom prelasku Luiza u Monako, mogao bi da bude Majkl Emenalo, bivši tehnički direktor Čelsija, koji je sada sportski direktor u klubu iz Kneževine.

Brazilac nije u dobrim odnosima sa Antonijom Konteom, što francuski klub želi da iskoristi da pojača svoju defanzivnu liniju.

Goal.com piše da Luizova budućnost u velikoj mjeri zavisi od Kontea. Ako Italijan ostane u klubu, što je malo vjerovatno, Luiz će definitivno napustiti London.

Luiz i Konte su u sukob došli prošle godine, nakon mečeva Čelsija sa Romom u Ligi šampiona. Čelsi je tada od Rimljana primio šest golova na dvije utakmice.

Štoper je ove sezone odigrao ukupno 17 mečeva za Čelsi, prije nego što ga je iz startne postave istisnuo Danac Andreas Kristensen. Brazilac je imao i problema sa povredom koljena.

Čelsi je Luiza doveo 2016. godine iz PSŽ-a za 32 miliona funti u posljednjem danu prelaznog roka. Bio je to drugi put da Brazilac oblači plavi dres, nakon što je 2011. iz Benfike došao u tim Romana Abramoviča.

Bonus video: