Petrovčani žele nastavak serije

"Dečić je u dobroj formi, uvijek su neugodni iz brze transformacije ali mi želimo sva tri boda i smatram da smo bliži trijumfu", istakao je napadač domaćih Tihomir Živković.
51 pregleda 0 komentar(a)
Živković, Foto: Savo Prelević
Živković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.11.2011. 08:13h

Na krilima ko zna kojeg po redu prolaza u završnicu Kupa, fudbaleri Petrovca dočekuju naredno iskušenje u domaćem prvenstvu. Možda i pomalo umorna, opterećena stalnim ritmom mečeva srijeda - subota, ekipa Petrovca pokušaće da stigne do novog trijumfa pred domaćim navijačima.

U goste stiže preporođeni i uvijek neugodni Dečić koji će svakako imati želju da stigne do novog pozitivnog rezultata.

"Nemamo kažnjenih igrača, ali su zato povrede sastavni dio naših kadrovskih problema. Već duže nema Vujačića, i Radulović najvjerovatnije neće biti u kombinaciji, a na povredu ramena se žalio i štoper Grbović. Znamo da sada svi od nas očekuju nastavak dobre serije i novi trijumf na domaćem terenu. Dečić je u dobroj formi, uvijek su neugodni iz brze transformacije ali mi želimo sva tri boda i smatram da smo bliži trijumfu", istakao je napadač domaćih Tihomir Živković.

Nakon poraza od Rudara, te remija sa Mogrenom, Dečić će pokušati da se vrati u pobjedničku seriju. Tuzani su, međutim, svjesni da ih čeka još jedan težak meč.

"Nastavlja se serija teških mečeva. Rekao bih da smo i dalje u dobrom timu, i kao protiv Rudara nismo smjeli da izgubimo, dok smo protiv Mogrena mogli da pobijedimo. Čeka nas još jedna teška utakmica, Petrovac je i u srijedu u Kupu protiv Mladosti pokazao koliko je jak. Vjerujem, međutim, da ćemo i mi imati šta da pokažemo, posebno zbog toga što smo maltene kompletni", kaže vezista Tuzana Dalibor Đukić.

Na lakšu povredu žali se samo golman Drešević, a ukoliko ne bude spreman, Pavićević je tu da ga zamijeni.

Petrovac - Dečić

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Darko Kovačević (Golubovci). Pomoćnici: Dimitrije Mrgunović (Podgorica), Željko Vujičić (Herceg Novi). Početak u 13.30 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Mikijelj, Graovac, Mihailović, Grbović (Mrvaljević) - Golubović, Šofranac, Jovanović, Muhović - Zvicer, Živković.

Dečić (4-4-2): Pavićević - Popović, Gutić, Radulović, Ajković - Vučković, Lekić, Živković, Đukić - Milić, Đoković.

Bonus video: