Mogren hvata posljednji voz

"Lovćen je mnogo puta uzeo bodove Mogrenu, tako da moramo da budemo maksimalno ozbiljni i angažovani", ističe Branislav Milačić, trener Mogrena.
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Savo Prelević
Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.11.2011. 08:58h

Nakon posljednjeg remija sa Dečićem u Tuzima (1:1), Mogren se ne samo dodatno udaljio od vodećih Budućnosti i Rudara, već i skliznuo na četvrto mjesto. Zbog toga je današnji meč sa Lovćenom na Lugovima od velike važnosti za aktuelnog šampiona.

"Prvi naredni meč je i najteži, prihvatamo da je Lovćen bolji tim nego što to trenutno pokazuje tabela. Lovćen je mnogo puta uzeo bodove Mogrenu, tako da moramo da budemo maksimalno ozbiljni i angažovani", ističe Branislav Milačić, trener Mogrena.

Milačić je sa Mogrenom dva puta slavio protiv svog nekadašnjeg tima...

"Jeste, ali oba puta smo igrali na Cetinju. Lovćen je puno puta znao da iznenadi na Lugovima - prošle godine bilo je 0:0, a Lovćen je slavio sa 3:1 u Budvi kada sam ja bio na klupi Cetinjana. No, bez obzira na to, mislim da smo dosta puta kiksali u dosadašnjem dijelu sezone, tako da ne smijemo dozvoliti sebi takav luksuz u današnjem meču", zaključio je Milačić.

Budvani imaju dosta problema oko sastava - Matić je odranije van stroja zbog povrede, Ivanović je, takođe, rovit, Lakić nema pravo nastupa zbog parnih kartona, dok je pod znakom pitanja nastup Mirkovića i Tatara.

Sa druge strane, Cetinjani ne prijete puno aktuelnom šampionu...

"Mogren je favorit, ali ne idemo sa bijelom zastavom u Budvu. Od igrača tražim maksimalno ozbiljan pristup, ali nema pritiska i straha, ova utakmica je možda i najlakša. Možemo, ipak, da dobijemo mnogo u narednom meču, igrači treba da pruže maksimum, da odigraju onako kako treba", kazao je Predrag Vukotić, trener Lovćena.

Cetinjani ne mogu da računaju na kapitena Bogdanovića, koji ima parne kartone.

Mogren - Lovćen

Budva - Stadion Lugovi. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar) i Šeko Šabotić (Tuzi). Početak u 13.30 časova.

Mogren (4-3-2-1): Šćekić - Kapisoda, Simović, Batak, Radišić - Mirković, Bakić, M. Zec (Đorđević) - Ćulafić, Vujović - Ranđelović.

Lovćen (4-2-3-1): Bajković - N. Vujović, Stanojević, Ćetković, Mirković - A. Pejaković, Kaluđerović - I. Pejaković, Stevović, Radović - Jablan.

Bonus video: