Pavle Velimirović ponovo oduševio Poljake

"Trudiću se da i u narednom periodu opravdam ukazano povjerenje čelnika kluba", kaže za „Vijesti” iz Poljske daroviti golman mlade nacionalne selekcije.
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.11.2011. 09:04h

Zahvaljujući mladom reprezentativnom čuvaru mreže Pavlu Velimiroviću, ekipa LSK Lođa je stigla do još jednog trijumfa u prvenstvu.

Talentovani Podgoričanin je nakon tri kola ponovo stao na gol poljskog prvoligaša i poslije tri vezana poraza sačuvao svoju mrežu.

Njegova ekipa je nakon očajne gol razlike u tri meča u kojima Pavle nije bio starter (čak 12 primljenih bez postignutog gola) stigla do važnog trijumfa u gostima protiv petoplasirane Korone...

"Osjećaj je fantastičan kada svi u klubu smatraju da sam baš ja najzaslužniji za taj važan trijumf. Istini za volju, poklopio se i podatak da je nakon tri vezana poraza trijumf došao baš kada sam ja ponovo čuvao mrežu. Zaista sam odlično primljen ovdje. Atmosfera je fantastična, saigrači su me prihvatili kao da smo nekoliko godina zajedno, a navijači su posebna priča. Mislim da je Lođ dobra odskočna daska u nastavku moje karijere. Trudiću se da i u narednom periodu opravdam ukazano povjerenje čelnika kluba", kaže za „Vijesti” iz Poljske daroviti golman mlade nacionalne selekcije.

Velimirović ističe da sa velikom pažnjom prati domaći šampionat , a posebno igre svog bivšeg kluba Petrovca za koji ga vežu samo lijepe uspomene.

"Povjerenje koje su mi ukazali treneri Vanja Pejović i Milorad Malovrazić smatram da sam vratio na najbolji mogući način. Sa odličnim pedagogom i još boljim trenerom golmana Pejovićem samo sam napredovao u pravom smjeru. Za Petrovac me vežu najljepše uspomene, jer je to klub u kojem sam stekao punu igračku afirmaciju i zaslužio poziv u najmiliji dres sa nacionalnim grbom. Drago mi je što su u samom vrhu i što ove sezone igraju zaista odlično. Mnogo prijatelja sam stekao u Petrovcu i svaki njihov uspjeh me raduje", naglašava Velimirović.

Od reprezentacije očekuje samo dobre stvari u narednom periodu.

" Imamo potreban kvalitet, čeka nas teška borba u nastavku kvalifikacija, ali sam uvjeren u uspjeh reprezentacije. Siguran sam da ćemo uz selektora Vlaisavljevića biti pravi onda kada je to najpotrebnije. Imamo potencijal i moramo ga iskoristiti za dobrobit crnogorskog fudbala", završava raport iz Poljske čuvar mreže mlade reprezentacije.

Bonus video: