Jedinstvo eliminisalo Zetu, Čelik bolji od Bokelja

Bjelopoljci igrali 2:2 u Golubovcima i izbacili Zetu, a prolaz dalje su obezbijedili i Rudar, Čelik i Petrovac
55 pregleda 0 komentar(a)
Navijači Čelika, Foto: Arhiva "Vijesti"
Navijači Čelika, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.11.2011. 14:57h

Fudbaleri Rudara, Petrovca, Jedinstva i Čelika plasirali su se u polufinale Kupa Crne Gore.

Rudar je danas u Pljevljima, u revanč meču četvrtfinala, igrao sa Mogrenom 0:0, a nastavak takmičenja izborio je zahvaljujući pobjedi u prvom meču (4:1).

Fudbaleri Petrovca nastup u polufinalu, četvrtom uzastopnom, izborili su trijumfom u Podgorici protiv Mladosti rezultatom 3:1. Prvi duel u Petrovcu završen je 0:0.

Mladost je povela golom Danila Tomića u 29. minutu. Izjednačio je Nenad Jovanović u 42, a vođstvo petrovačkom timu donio je Krsto Zvicer u 57. minutu. Konačan rezultat postavio je Tihomir Živković u 67. minutu.

Zeta i Jedinstvo igrali su Golubovcima neriješeno (2:2), a nastavak takmičenja izborio je bjelopoljski tim zahvaljujući pobjedi u prvom meču od 1:0.

Domaćin je poveo golom Žarka Koraća u 58. minutu. Izjednačio je Fetim Kasapi u 74. iz jedanaesterca, a vođstvo ekipi iz Bijelog Polja donio je Emin Kasumović u 86. minutu. Konačan rezultat postavio je Korać u 89. minutu.

Zeta je od 74. minutu igrala sa igračem manje nakon što je zbog dva žuta kartona isključen Ivan Novović.

Čelik i Bokelj igrali su u Nikšiću 1:1, a plasman u polufinale nikšićki tim izborio je zahvaljujući pobjedi u Kotoru od 1:0.

Lider Druge lige poveo je golom Bojana Brnovića u 65. minutu, a izjednačio je i postavio konačan rezultat Srđan Junčaj u 78. minutu.

Jedinstvo i Čelik su plasmanom u polufinale ostvarili najveći uspjeh u klupskoj istoriji.

Bonus video: