Murinjo: Šahin ne bi smio da igra za reprezentaciju

"Ako bi odjednom morao da odigra cijeli meč, to bi bio rizik. Reprezentacije ne vode računa oko toga, a klubovi moraju da traže rješenje", rekao je Murinjo
0 komentar(a)
Nuri Sahin, Foto: Reuters
Nuri Sahin, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.11.2011. 13:27h

Nuri Šahin je već nedjeljama spreman za debi u dresu Reala, ali Žoze Murinjo je i dalje oprezan, ne želi da žuri sa bivšim fudbalerom Borusije iz Dortmunda.

Iako je Specijalni prije nekoliko dana istakao da igranje Šahina za Tursku u baraž mečevima sa Hrvatskom nije upitno, sada je okrenuo priču:

"Ako bi odjednom morao da odigra cijeli meč, to bi bio rizik. Reprezentacije ne vode računa oko toga, a klubovi moraju da traže rješenje", rekao je Murinjo.

"Marka" je tako napisala da Murinjo ne želi da pruži šansu Šahinu u Realu kako bi na taj način obeshrabrio selektora Turske Gusa Hidinka da pozove igrača "merengesa".

"Murinjo se plaši da će Šahin da bude preopterećen igrajući za reprezentacije i da bi sve moglo da kene kako ne valja", napisao je madridski list.

Šahin je u sastavu za večerašnji meč Reala protiv Liona u Ligi šampiona, ali "Marka" piše da ga je Murinjo poveo samo da bi osjetio atmosferu.

Bonus video: