Nikola Rakojević spojio zadovoljstvo, profesionalizam i emocije

Nestvarnih 22 boda prednosti na vrhu ima Sutjeska, ali i nove ciljeve ispred sebe
222 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Rakojević, Foto: Zoran Đurić
Nikola Rakojević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 28.04.2018. 10:18h

Sutjeska je prošle subote osvojila titulu, danas će je proslaviti pred svojim navijačima - u derbiju 31. kola, uz direktan prenos na TV Arena sport, kraj Bistrice gostuje Zeta (16.30).

"Bilo nam je lijepo dva dana, slavili smo titulu, lijepo nam je i sada, ali čekaju nas nove obaveze", kazao je za sajt Sutjeske trener Nikšićana Nikola Rakojević.

Nestvarnih 22 boda prednosti na vrhu ima Sutjeska, ali i nove ciljeve ispred sebe...

"Mi smo ostvarili jedan cilj, ali i dalje želimo da pomjeramo granice - da probamo da srušimo rekorde, da pobjedimo što više utakmica do kraja, da sakupimo što više bodova, da bodovna razlika bude još veća. Fudbal je proces, kada napravite i ostvarite jedan cilj, onda idete dalje, ne samo u fudbalu, nego i u sportu uopšte, kao i u životu", dodao je Rakojević.

Ovo je njegov treći trofej u posljednje tri sezone, ali i najdraži - prva titula sa svojim matičnim klubom, iz svog grada...

"Ja sam čitav igrački vijek proveo u Nikšiću, dok sam trenerski ‘šarao’ gore-dolje. To su neke stvari koje su me definitivno vodile, opredijelio sam se za tako nešto, da vidim da li sam za ovaj posao ili nisam. Lijepo je kad se sklopi zadovoljstvo, profesionalizam i emocije, sve u jedno - titula u rodnom gradu, gdje sam sve i počeo", kazao je Rakojević-

Bonus video: