Kasano se osjeća bolje, Milan demantuje da je imao moždani udar

Konačna dijagnoza Kasanovog stanja, kome je pozlilo u srijedu veče, biće poznata do kraja nedjelje
0 komentar(a)
kasano, Foto: Reuters
kasano, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.11.2011. 14:44h

Antonio Kasano danas se osjeća puno bolje nakon što mu je pozlilo u nedjelju veče na letu iz Rima za Milano, ali je njegovo stanje i dalje prava misterija, pišu italijanski mediji.

Iz Fudbalskog kluba Milan demantovali su, naime, da je Kasano doživio moždani udar, kako je u ponedjeljak objavila agencija "Ansa", ne pozivajući se na izvore.

"Informacija vezana za zdravstveno stanje Antonija Kasana koja se pojavila u medijima je čista hipoteza i ne može se tretirati kao vjerodostojna, jer je nisu potvrdili ni ljekari iz Milana ni iz bolnice", kaže se u saopštenju Milana.

I Kasanov menadžer, Đuzepe Boco, samo je produbio misteriju.

"Razgovarao sam sa ljekarima, ali mi nisu tačno rekli o čemu se radi. Utisak je da se Antonio osjeća sve bolje".

Kasano je u subotu veče tokom leta za Milano izgubio ravnotežu i moć govora, a prebačen je u bolnicu čim se avion spustio na pistu aerodroma "Malpensa".

U međuvremenu, podrške za napadača Milana stižu sa svih strana.

"U ovom trenutku najvažnije je da se što prije vrati i da ništa ozbiljno nije u pitanju. Razmijenio sam nekoliko poruka sa Antonijom i on djeluje smireno i opušteno. Cijeli tim je u šoku zbog onoga što se desilo", kazao je trener Milana Masimilijano Alegri.

Kasanov saigrač Kevin Prins Boateng pružio je podršku svom kolegi preko društvene mreže Tviter.

"Molim se da sve bude u redu. Nadam se da će se vratiti što prije".

Uz Kasana je i crnogorski fudbaler Stevan Jovetic, koji je na svojoj Fejsbuk stranici ostavio poruku "Forza Antonio Cassano".

Bonus video: