Četvrtfinale Kup Crne Gore: Samo Rudar miran pred revanš

Uz Rudar, blizu plasmana u polufinale je i nikšićki Čelik, koji u revanšu pred svojim navijačima brani prednost od 1:0 iz prve utakmice protiv Bokelja
0 komentar(a)
Rudar - Mogren, Foto: Vesko Belojević
Rudar - Mogren, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 01.11.2011. 13:48h

Sjutra se igraju revanš mečevi četvrtfinala Kupa Crne Gore u fudbalu.

Fudbaleri Rudara "brane" u Pljevljima velikih 4:1 ostvarenih u Budvi protiv prije 14 dana, pa bi trebalo da se dogodi pravo čudo pa da Mogren napravi probleme Pljevljacima u revanšu.

Veoma blizu plasmana u polufinale je i nikšićki Čelik, koji je u prvoj utakmici slavio protiv Bokelja u Kotoru sa 1:0. Sve što je izabranicima Nikole Rakojevića potrebno za prolaz jeste da sačuvaju mrežu, ili da makar odigraju neriješeno na svom terenu. Ukoliko slave, nikšićki "metalurzi" postaće tek druga drugoligaška ekipa u nezavisnoj Crnoj Gori koja se plasirala u polufinale Kupa, nakon Berana 2007. godine.

Velika borba očekuje se na Trešnjici, gdje Zeta protiv bjelopoljskog Jedinstva juri gol zaostatka (1:0) iz prve utakmice. Zeta je u revanšu osmine finala na svom terenu nadoknadila još veći nedostatak (2:0) i definitivno je favorit protiv Bjelopoljaca, uprkos minusu.

I konačno, sve je otvoreno u duelu Mladosti i Petrovca na Starom aerodromu. Prvi meč dva tima prije 14 dana po navici je završen 0:0, pa je teško procijeniti ko je bliži prolazu.

Bonus video: