Starke: Raul je lažov

Sudija mu je prišao i pitao ga je li se lopta u gol odbila od njegove ruke. Raul je rekao da nije, takav sportista, a takav lažov", bio je vidno ljut Starke.
0 komentar(a)
Raul - Dreksler, Foto: REUTERS
Raul - Dreksler, Foto: REUTERS
Ažurirano: 30.10.2011. 11:18h

Iskusni španski napadač Raul Gonzales doveo je Šalke u vođstvo Hofenhajma, snimak je pokazao da je loptu gurnuo rukom u gol, a to se desilo u 28. minutu nakon što mu je asistirao Julijan Dreksler.

Šutirao je nogom, ali neprecizno. Lopta je otišla u vazduh i pogodila ga u ruku, od koje se odbila u mrežu iza leđa Toma Starkea.

Bivši član Reala je tim pogotkom trasirao put trijumfu Šalke od 3:1, ali i razljutio gostujućeg čuvara mreže.

"Raul je dao gol rukom, neregularno. Sudija mu je prišao i pitao ga je li se lopta u gol odbila od njegove ruke. Raul je rekao da nije, takav sportista, a takav lažov", bio je vidno ljut Starke.

Televizijski snimka pokazuje kako sudija Tobijas Velc razgovara sa Raulom i moli ga da mu iskreno prizna je li gol koji je dao neregularan.

Vidljivo je, takođe, da je Raul dva puta rekao ne klimajući glavom.

"Igrao sam rukom slučajno. Svima koji znaju nešto o fudbalu jasno je da nije bilo namjerno. Za mene je to bio čist i regularan pogodak", branio se iskusni napadač tima iz Gelzenkirhena.

Bonus video: