Mogren usporio u Tuzima

Aktuelni šampion je imao terensku inicijativu, ali su izabranici Brana Milačića ti, koji prema viđenom u Tuzima treba da budu zadovojniji krajnjim rezultatom.
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Savo Prelević
Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.10.2011. 08:58h

Mogren je priželjkivao reprizu startne utakmice ove sezone, a Dečić se nadao bodu i zasluženo je došao do njega. Aktuelni šampion je imao terensku inicijativu, ali su izabranici Brana Milačića ti, koji prema viđenom u Tuzima treba da budu zadovojniji krajnjim rezultatom.

"Teška utakmica sa malo lijepe igre. Pokušavali smo da dođemo do željenog rezultata, ali težak teren i inspirisan domaćin su nas omeli u tome. Mislim da je podjela bodova na kraju realna. Nama se ponavljaju greške, što ne bi smjelo kada se ekipa bori za prvo mjesto. A mi smo iz greške opet primili gol", rekao je trener Budvana.

A tako nije izgledalo nakon prvog poluvremena u kojem su Ranđelović i Vujović imali najbolje prilike za gol. Nastavak je, međutim, donio bolju igru domaćina, ali i uzbudljiviji fudbal. Već u 48. minutu Lekić nije dobro šutirao, da bi četiri minuta kasnije Đukić pogodio sa penala koji je skrivio Radišić.

No, Tuzani se nijesu dugo radovali pošto je Ranđelović glavom spustio loptu ka Bakiću, koji je raspalio sa 17 metara i savladao Dreševića. Do kraja je Dečić bio opasnija ekipa, ali su gosti sačuvali bod, ponajviše zahvaljujući Šćekiću koji je u finišu odbranio zicer Đukića.

"Bila je ovo utakmica sa malo šansi, ali i dosta trčanja. Smatram da smo bili bliži pobjedi zbog nekoliko dobrih prilika u finišu utakmice. No, ne smijemo biti nezadovoljni bodom protiv Mogrena", kazao je pomoćni trener Dečića Fuad Krkanović.

Dečić - Mogren 1:1

Tuzi - Stadion Dečića. Gledalaca: 400. Sudija: Saša Rašović (Golubovci). Pomoćnici: Dejan Pajović (Cetinje), Vujadin Jovićević (Cetinje). Strijelci: Đukić u 52. minutu iz penala za Dečić, Bakić u 54. minutu za Mogren. Žuti kartoni: Vučković (Dečić), Lakić (Mogren).

Dečić: Drešević 7, Popović 7, Radulović 7, Gutić 7, Vučković 7,5, Ajković 7, Đukić 7,5, Milić 7 (Pepić 7), Đoković 7 (Adžović), Živković 7, Lekić 7 (Nelević).

Mogren: Šćekić 7, Ivanović 5,5 (Radišić 5), Lakić 5,5, Batak 6,5, Simović 6, Kapisoda 5,5, Mirković 5,5 (Tatar 6), Bakić 7, Vujović 6,5, Ranđelović 6 (Ćulafić), Đorđević 6.

Bonus video: