Česi zakupili 200 hotelskih soba

Česima pripada 10 odsto kapaciteta stadiona pod Goricom (do 1.200 karata) za utakmicu između Crne Gore i Češke, koja je na programu 15. novembra.
55 pregleda 0 komentar(a)
Česi, Foto: Luka Zeković
Česi, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.10.2011. 09:28h

Predstavnici Fudbalskog saveza Češke Republike (FAČR) zakupili su 200 hotelskih soba u Podgorici i Budvi za smještaj reprezentacije i navijača, povodom predstojeće fudbalske utakmice između Češke i Crne Gore, koja će biti odigrana 15. novembra na stadionu pod Goricom.

U organizaciji budvanske turističke agencije „Globtour Montenegro“ i „Čedoka” iz Praga, u Crnoj Gori su u periodu 24. do 27. oktobra boravili predstavnici FAČR-a i Uefe.

Prema riječima izvršne direktorke „Globtour Montenegra“ Mire Radunović, povod posjete bila je predstojeća utakmica između reprezentacija Crne Gore i Češke 15. novembra na stadionu pod Goricom.

"Predstavnici FAČR su zajedno sa predstavnicima „Globtour Montenegra“ i „Čedoka” posjetili i izabrali hotele u Podgorici i Budvi, u kojima će u periodu od 13. do 15. novembra biti smještena reprezentacija Češke, čelnici FAČR, mnogobrojni sponzori, novinari i prateće osoblje", kazala je Radunovićeva za „Vijesti“.

Ona je dodala da su u glavnom gradu i u metropoli crnogorskog turizma predstavnici FAČR zakupili 200 hotelskih soba.

"Pored hotela posjetili su i restorane i izletničke lokalitete koje će njihovi gosti obići u toku svog boravka u Crnoj Gori", kazala je Radunovićeva.

Inače, agencija „Globtour Montenegro” je zastupnik najstarije češke agencije „Čedok”, glavnog organizatora svih putovanja FAČR-a.

Česima pripada 10 odsto kapaciteta stadiona pod Goricom (do 1.200 karata) za utakmicu između Crne Gore i Češke, koja je na programu 15. novembra. Da bi taj prostor na istočnoj tribini u revanšu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo bio ispunjen do posljednjeg mjesta neophodno je mnogo više od 200 hotelskih soba.

Pitanje je, dakle, koliko će Čeha u spostvenoj režiji krenuti ka Podgorici...

Bonus video: