Domaćin desetkovan, gost traži bodove spasa

"Moramo se potruditi da riješimo meč u svoju korist, jer nas nakon meča sa Sutjeskom očekuje težak rapored", kazao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.10.2011. 06:28h

Iako su desetkovani povredama, fudbalerima Bokelja ne bi smjelo da fali motiva u današnjem okršaju sa Sutjeskom pred svojim navijačima.

"Za nas je svaki meč važan, a naredni pogotovo - igramo sa ekipom koja je direktni konkurent u borbi za opstanak. Zdravstvena situacija u timu se dodatno pogoršala jer je Bojić doživio težu povredu na meču sa Grbljem. Pod znakom pitanja je nastup Todorovića i Bande, dok su odranije van stroja Vujović i Kašćelan. No, bez obzira na sve, moramo se potruditi da riješimo meč u svoju korist, jer nas nakon meča sa Sutjeskom očekuje težak rapored", kazao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.

Samo jedan upisan bod u posljednjih šest kola doveo je nikšićkog prvoligaša na korak od dna tabele. Izabranici Slaviše Mirkovića danas u Kotoru imaju prvu priliku da prekinu negativnu seriju protiv rivala koji se takođe „davi” na dnu tabele.

- Očekuje nas neizvjesna utakmica. Pokušaćemo da prekinemo lošu seriju. Istina, to neće biti lako, bodovi su prijeko potrebni i nama i Kotoranima. Za nas je, ipak, u ovom trenutku najvažnije da ostanemo neporaženi. Kada se zna šta sve poraz može da nam donese, svakako da bismo bili zadovoljni i sa bodom. Nije lako nositi breme loših rezultata, ali se u ovom trenutku moramo izdići iznad problema. Ako uspijemo da ponovimo igru sa starta šampionata kada smo savladali Bokelj u Nikšiću, uvjeren sam da nećemo izgubiti", kazao je Stevan Zogović, defanzivac Sutjeske.

Bokelj - Sutjeska

Kotor - Gradski stadion. Sudija: Vladan Kojović (Podgorica). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica), Srđan Korać (Bar). Početak u 13.30 časova.

Bokelj (4-4-2): Petković - V. Pavićević, Videkanić, Arsenijević, Kašćelan - Todorović (Buzdovan), Jovanović, Stojanović, Kaluđerović - Bućanin, I. Pavićević.

Sutjeska (4-4-2): Lakićević – Kosović, Radović, Zogović, Krivokapić – N. Dževerdanović, Marić, Nikolić, Todorović – Pejović, Marković.

Bonus video: