Mogren na iskušenju u Tuzima

"To će svakako biti različita utakmica od one na startu, kada smo u Budvi poraženi sa 5:1", rekao je Edin Lekić, kapiten Dečića.
92 pregleda 0 komentar(a)
Mogren, Foto: Savo Prelević
Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.10.2011. 07:28h

Seriju od tri uzastopne pobjede Dečić je razočaravajuće prekinuo u duelu sa Rudarom na svom terenu (1:2), u posljednjim minutima utakmice. Za izabranike Boža Vukovića sada slijedi novo iskušenje, u Tuzima gostuje aktuelni šampion Mogren.

"Samo se nadam da Mogren neće imati svoj dan. Igrali su promjenljivo u prvom dijelu šampionata, i čini mi se da njihova igra zavisi od raspoloženja pojedinih igrača. Iskreno se nadam da neće biti raspoloženi, jer je Mogren jako kvalitetan tim. No, i mi protiv najboljih igramo najbolje na našem terenu. Pokazali smo to i protiv Rudara, kojem se, eto, vratilo za poraz u posljednjim minutu u našem prethodnom susretu. Nemamo razloga da se pribojavamo, pošto smo kompletni i spremni da pokažemo koliko možemo. To će svakako biti različita utakmica od one na startu, kada smo u Budvi poraženi sa 5:1", rekao je Edin Lekić, kapiten Dečića.

Budvani su uhvatili dah nakon važnog trijumfa u Beranama u prošlom kolu, ali će danas u Tuzima ponovo biti na velikom ispitu.

"Nije lako igrati u Tuzima, to je vruć teren, očekujem tvrdu i tešku utakmicu. Trijumf u Beranama bio je mnogo bitan u psihološkom smislu, jer smo prethodno ubjedljivo poraženi od Rudara u Kupu. Bilo bi teško da smo ispali iz trke na oba fronta, u prvenstvu i Kupu. Vjerujem da možemo da napravimo dobar rezultat i protiv Dečića, a u principu - treba da smo spremni sto odsto na svakom meču. Rudar je u prošlom kolu slavio u Tuzima, a Dečić se jedino može dobiti velikom borbom i upornošću", kaže Branislav Milačić, trener Mogrena.

Budvani ne mogu da računaju na povrijeđene Matića i golmana Todorovića.

Dečić - Mogren

Tuzi - Stadion Dečića. Sudija: Saša Rašović (Golubovci). Pomoćnici: Dejan Pajović, Vujadin Jovićević (Cetinje). Početak u 13.30 časova.

Dečić (4-4-2): Drešević - Popović, Radulović, Gutić, Vučković - Ajković, Nelević, Pepić, Lekić - Đoković, Milić.

Mogren (4-3-2-1): Butorović (Šćekić) - Ivanović, Simović, Batak, Lakić - Tatar, Mirković, Bakić - Ćulafić, Vujović - Ranđelović.

Bonus video: