Tevezu prepolovljena kazna

Unija profesionalnih fudbalera (PFA) odlučila da Teves “nije odbio da uđe u igru”, već samo nije želeo da nastavi sa zagrijavanjem.
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.10.2011. 14:55h

Zahvaljujući intervenciji Unije profesionalnih fudbalera (PFA), Mančester siti je prepolovio kaznu Karlosu Tevezu na dvije nedjeljne plate.

U saopštenju PFA navodi da Siti nije imao čvrste dokaze da je Teves odbio da uđe u igru, jer da jesu, u tom slučaju bi mogli čak da dobiju i raskid ugovora sa Argentincem. Zato PFA smatra da nema razloga da se igrač kazni sa većom kaznom od predviđenje dvonedjeljne koju su odredili Fudbalska asocijacija Engleske (FA), Premijer lige i PFA.

“Fudbalski klub Mančester siti je dobio obavještenje od Unije igrača da ne podržava četvoronjedeljnu kaznu zbog nesporazuma sa Karlosom Tevezom. Mančester siti je razočaran očiglednim sukobom interesa u ovom procesu. Karlos Tevez je lično predstavljan od strane direktora PFA, na osnovu čijeg razmatranja je Unija igrača donijela odluku o smanjenju kazne".

"Mančester siti je u konstantnom kontaktu sa PFA od 28. septembra, a današnja odluka PFA je odstupanje od našeg shvatanja tog dijaloga”, stoji u saopštenju Sitija koji je potvrdio da će klub umanjiti kaznu Argentincu.

“Građani” su kaznili Argentinca sa mjesečnom zaradom (milion eura) pošto je navodno odbio da uđe u igru na meču Lige šampiona sa Bajernom u Minhenu.

Unija profesionalnih fudbalera (PFA) odlučila da Tevez “nije odbio da uđe u igru”, već samo nije želeo da nastavi sa zagrijavanjem.

Bonus video: