Savić: Fantastično je igrati za Siti, možemo do titule

“Naš glavni cilj je osvajanje titule u Premijer Ligi. Idemo na trofeje i klub to očekuje od nas” ističe Savić.
0 komentar(a)
Savić, Foto: Beta/AP
Savić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.10.2011. 11:22h

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić je nakon dvije sjajne i ubjedljive pobjede Mančester sitija, protiv Junajteda (6:1) i Vulverhemtona u Karling kupu (5:2), kazao je da će kroz nastupe Sitija još napredovati.

"Fantastično je igrati za ovaj klub i najvažnija stvar je da možemo nastaviti da pobjeđujemo. Mislim da ćemo biti samo bolji iz utakmice u utakmicu. Može li nas zaustaviti bilo koja ekipa? Znam da smo sada u dobroj formi, ali nikada ne znate što se može dogoditi", kaže Savić.

Savić je svjestan da će biti teško da se izbori za standardno mjesto u startnoj postavi.

“Ali, ovdje ću se sasvim sigurno dosta poboljšati - kroz treninge i utakmice. Na treningu radim uvijek pored poput fantastičnih igrača poput Džeka, Aguera, Nasrija i to mi dosta pomaže da napredujem".

Štoper Sitija i crnogorske reprezentacije ističe da će Siti tek pokazati svoju pravu snagu i da će biti bolji iz utakmice u utakmicu.

“Naš glavni cilj je osvajanje titule u Premijer Ligi. Idemo na trofeje i klub to očekuje od nas. Šta više, smatram da ova ekipa ima kvalitet da se bori za najsjajnija odličja.” ističe Savić.

Savić dodaje da je važno za ekipu da ostane na zemlji i sačuva smirenost.

“Najbitnija stvar je da ostanemo na zemlji i da, iz meča u meč, idemo maksimalno koncentrisani. Sezona još nije gotova, predstoji nam mnogo utakmica, ali ja smatram da mi imamo kvalitet da postanemo šampioni Premijer Lige!” naglašava Savić.

Savić je do sada odigrao četiri meča za Siti i postigao jedan gol.

Bonus video: