Kontranapad Tevesa: Želi da tuži Manćinija za klevetu!

Teves ima 14 dana da se Disciplinskom odboru Sitija žali na kaznu, ali planira i da cijeli slučaj izvede na sud ako njegova žalba ne bude usvojena
0 komentar(a)
Tevez, Foto: Beta/AP
Tevez, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.10.2011. 11:38h

Mančester siti je juče kaznio Karlosa Tevesa tako što mu je oduzeo četiri sedmične plate (oko milion funti) , a kako javlja BBC, Argentinac sprema kontranapad – želi da Roberta Manćinija tuži za klevetu!

Teves ima 14 dana da se Disciplinskom odboru Sitija žali na kaznu, ali planira i da cijeli slučaj izvede na sud ako njegova žalba ne bude usvojena.

Navodno, igrač i njegovi advokati smatraju da su razlozi koje je klub naveo kao osnovu za kažnjavanje netačni, a pozivaju se na Manćinijeve javne komentare neposredno nakon duela protiv Bajerna koji bi mogli da se interpretiraju kao kleveta.

Dok traju sukobi između Tevesa i Sitija, portparol “građana” je najavio da bivši as Boke juniors neće da napusti klub, jer je to stav kluba sa Istlendsa.

“Zvanični stav kluba je da ne razmatra nijednu ponudu, pogotovo ako ona ne odražava Tevesovu pravu tržišnu vrijednost”.

Procjenjuje se da Teves vrijedi najmanje 40 miliona eura. Argentinac je posljednji meč za Siti odigrao 21. septembra u Liga kupu protiv Birmingema.

Bonus video: