FA pokrenula istragu protiv Viljaš-Boaša

Suđenje nije bilo dobro i nije prvi put da nam se to događa. Vrlom sam razočaran sudijom, on je tokom utakmice bio previše uzbuđen, rekao je Viljaš Boaš
0 komentar(a)
Viljaš-Boaš, Foto: Reuters
Viljaš-Boaš, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.10.2011. 11:21h

Fudbalska asocijacija Engleske pokrenula je istragu protiv trenera Čelzija Andea Viljaša-Boaša zbog komentara na račun suđenja nakon nedjeljnog poraza od gradskog rivala Kvins Park Rendžersa na "Loftus roudu" (1:0).

"Suđenje nije bilo dobro i nije prvi put da nam se to događa. Vrlom sam razočaran sudijom, on je tokom utakmice bio previše uzbuđen. Mogu samo da se nadam da ovo neće postati pravilo kada igra moja ekipa, jer smo već tri puta žestoko oštećeni", naveo je Viljaš-Boaš.

Čelzi je u komšiliku dobio dva isključenja (Bosingva i Didije Drogba), kao i penal protiv sebe. KPR je to iskoristio da slavi 1:0.

FA je pokrenula istragu i sjutra će odlučiti da li će Viljaša-Boaša proglasiti krivim. Ukoliko se to dogodi, prijeti mu suspenzija ili novčana kazna.

Ovo je, inače, već treći slučaj ove sezone da se nekadašnji trener Porta žali na sudije. Dogodilo se to nakon mečeva sa Stoukom i Mančester junajtedom.

Bonus video: