Dejli mejl: Vidićev nastup protiv Slovenije razbjesnio je Fergusona

Vidić je sa kapitenskom trakom istrčao u dresu Srbije na stadionu u Mariboru, iako prije toga više od mjesec zbog povrede nije nastupao za Mančester junajted.
0 komentar(a)
Vidić, Foto: Reuters
Vidić, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.10.2011. 09:56h

Britanski "Dejli mejl" piše da je nastup Nemanje Vidića za Srbiju protiv Slovenije u odlučujućem meču za plasman u baraž na EP potpuno razbjesnio Aleksa Fergusona, te da je to jedan od nekoliko razloga zbog kojih je defanzivac Mančester junajteda rekao zbogom reprezentaciji.

Vidić je sa kapitenskom trakom istrčao u dresu Srbije na stadionu u Mariboru, iako prije toga više od mjesec zbog povrede nije nastupao za Mančester junajted. To se navodno nije svidjelo autoritativnom ser Aleksu, koji četiri dana kasnije nije Vidićevo ime upisao u protokol za veliki derbi sa Liverpulom.

Srpski defanzivac zaigrao je za Mančester junajted tek sedam dana kasnije u Ligi šampiona protiv Ocelula u Rumuniji, ali je zaradio crveni karton. Nedjeljni derbi sa Mančester sitijem opet je odgledao sa klupe.

Vidić je juče objavio da se povlači iz reprezentacije Srbije, a takvu odluku je obrazložio sve češćim kritikama javnosti na račun njegovih igara u reprezentaciji Srbije.

"Kritikuju me, iako sam za reprezentaciju igrao i povrijeđen, nekada i mimo volje ljudi iz kluba", naveo je, između ostalog, Nemanja Vidić.

Jedan od najboljih defanzivaca u Evropi nosi dres Mančester junajteda od 2006. godine, kada je došao iz moskovskog Spartaka.

Bonus video: