Baloteli promovisao bezbjednu upotrebu vatrometa

"Važno je da se djeca ne igraju s vatrometom. Ako se ne koristi na pravi način, može da bude izuzetno opasan", izjavio je Baloteli
0 komentar(a)
BALOTELI, Foto: Reuters
BALOTELI, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.10.2011. 08:43h

Tri dana nakon što je umalo zapalio kuću zbog loše upotrebe vatrometa, a dva dana nakon što je ispalio "vatromet" golova u mrežu Mančester junajteda, nestašni italijanski napadač Mario Baloteli odlučio je da promoviše bezbjednu upotrebu ovog pirotehničkog sredstva.

Baloteli je u noći između petka i subote bio primoran da prespava u hotelu, dok je njegova kuća bila rezerevisana za vatrogasce.

"Mediji su loše prenijeli da sam ja izazvao požar. Ne, uradio je to moj prijatelj, nisam imao pojma šta se dešava dok nisam čuo buku u kupatilu. Uputio mi je izvinenje za učinjenu štetu", rekao je Baloteli.

Italijan je potom sa dva gola i izborenim crvenim kartonom potpuno razoružao Mančester junajted koji su potom dotukli Silva, Aguero i Džeko (6:1). U engleskim medijima, Baloteli je dobio nadimak "rocketman" (čovjek raketa).

"Važno je da se djeca ne igraju s vatrometom. Ako se ne koristi na pravi način, može da bude izuzetno opasan. Ljudi moraju da se pridržavaju uputstva za njegovu upotrebu", izjavio je Baloteli promovišući bezbjednu upotrebu vatrometa.

Bonus video: