Manćini: Volim tog Balotelija

„Zašto uvijek ja”, pisalo je na majici Super Marija koju je nosio ispod dresa. Navijačima Junajteda ništa nije bilo jasno, nije ni Manćiniju, ali kao da je važno - makar su uživali fanovi Sitija
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.10.2011. 16:58h

Kao da je novi gaf Marija Balotelija nekoliko dana pred utakmicu sa Junajtedom bio prava predigra za gradski derbi.

Prvo je zapalio sopstvenu kuću, jer se poigravao vatrometom, a onda je izašao na travu „Old traforda” i zaledio srca navijača „đavola”.

Njegov gol za 1:0 kao da je prestravio šampiona...

Kada je Super Mario u pitanju definitivno niko ne može da bude ravnodušan, a na tamnoputog Italijana je „pao” menadžer „građana” Roberto Manćini.

"Pomalo je lud. Naravno, šalim se! Ipak, volim ga, jer je dobar momak. Nadam se da će da dođe vrijeme kada će poputno da sazri kao osoba, jer bi onda postao jedan od tri najbolja igrača na svijetu - u rangu Lionela Mesija i Kristijana Ronalda", rekao je Manćini.

GOLMANI

Varas (Sevilja) - uspio je i da zaplaši jednog Mesija. Odbranio mu je penal u 95. minutu, prije toga je skinuo zicere koje Barsa obično pretvara u gol.

Jenč (Augsburg) - imao je sjajnu noć protiv Verdera. Pizaro ga je matirao jednom, ali to je bilo sve - Jenč je izašao kao pobjednik.

ODBRANA

Jepes (Milan) - Milanovo ludo popodne u Lećeu je zaključio iskusni Kolumbijac koji je postigao pobjedonosni pogodak.

Lulić (Lacio) - Bosanac sve više dobija šansu kod Edija Reje. U Bolonji je uzvratio golom i odjednom postaje prva opcija na poziciji lijevog beka.

Baša (Lil) - šampion je bio sabio Lion u svoj kazneni prostor, a Baša je iskoristio jedan prekid i ukrotio „lavove”...

SREDINA

Boateng (Milan) - igrači Lećea su pored njega djelovali kao da su u prvom poluvremenu istrčali maraton. Pucao je od snage, dao je dva gola kakva teško može da ponovi i režirao jedan od najvećih preokreta u istoriji „rosonera”.

Silva (Mančester siti) - možda u Španiji proglase selektora Visentea del Boskea ludim kada takvog igrača drži na klupi. Premijer liga odavno nije imala takvog majstora.

Farfan (Šalke) - jednostavno je pretrčao 80 metara i poentirao za pobjedu u duelu sa Bajerom u Leverkuzenu.

Kagava (Borusija Dortmund) - šampion se budi, Kagava je načeo Keln i onda je sve bilo pjesma za „milionere”.

Nene (PSŽ) - Pastore je malo predahnuo, Nene je preuzeo brigu protiv Dižona. Parižani su u velikoj seriji od pet pobjeda zaredom, slavili su osam puta u posljednjih devet utakmica u ligi.

Huanlu (Levante) - tim iz Valensije je lider nakon šest uzastopnih trijumfa. Vanzemaljci iz Reala i Barse gledaju u leđa ekipi čija vrijednost je procijenjena na ukupno 34 miliona eura.

NAPAD

Baloteli (Mančester siti) - „zašto uvijek ja”, pisalo je na majici Super Marija koju je nosio ispod dresa. Navijačima Junajteda ništa nije bilo jasno, nije ni Manćiniju, ali kao da je važno - makar su uživali fanovi Sitija.

Kasano (Milan) - napadači „rosonera” su uzeli slobodan dan u Lećeu, sve dok Boateng nije probudio Fantantonija. Maestralno je asistirao kod gola Jepesa.

Jovetić (Fiorentina) - „viola” ima pravog Jovetića, ali protiv Katanije je to bilo malo. Možda se „ljubičastima” posreći sjutra u duelu sa Juventusom u Torinu.

Žervinjo (Arsenal) - Van Persi je donio pobjedu, ali je kod oba gola zahvaljivao asistentu iz Obale Slonovače.

Ronaldo (Real Madrid) - primirio se tri utakmice (u sve tri Real je dao po četiri gola), a onda ubrzao i upisao het-trik u Malagi.

Galerija

Bonus video: