Volkov, ipak, igra za Srbiju?

“Ako već insistirate, onda ću da kažem da je blizu poziva. Nije definitivno, ali...", odgovorio vršilac dužnosti selektora Srbije Radovan Ćurčić na pitanje da li će zvati Volkova
0 komentar(a)
Volkov, Foto: REUTERS
Volkov, Foto: REUTERS
Ažurirano: 24.10.2011. 10:35h

Vršilac dušnosti selektora Srbije Radovan Ćurčić nagovijestio je da bi Vladimir Volkov mogao da obuče dres “orlova” na predstojećim prijateljskim mečevima.

Fudbaler Partizana prije 10-ak dana našao se na meti Crne Gore, ali je sada veliko pitanje da li će obući dres “hrabrih sokola”.

Na pitanje “Sporta” da li na spisku za utakmice sa Meksikom i Hondurasom u Centralnoj Americi ima i onih igrača koji su interesantni drugim savezima i reprezentacijama, Ćurčić je rekao:

“Mislite na Volkova? Ako već insistirate, onda ću da kažem da je blizu poziva. Nije definitivno, ali... Imamo na toj poziciji Kolarova, Duško Tošić ne igra u Betisu, Obradovića nema u Saragosi. Vidjećemo, igrači imaju još dvije-tri utakmice do okupljanja i mislim da je najvažnije da svi budu zdravi”, kazao je čovjek koji će biti na klupi Srbije do izbora novog selektora.

Srbija protiv Meksika igra 11. novembra, a tri dana kasnije je meč protiv Hondurasa. Tih dana, Crna Gora će sa Češkom igrati mečeve baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo...

Bonus video: