Murinjo: Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme

Svidjelo mi se sve ono što su pokazali moji igrači. Uspjeli smo da igramo sa jednim ili dva dodira uprkos velikom pritisku rivala - istakao Portugalac
0 komentar(a)
Murinjo, Foto: REUTERS
Murinjo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 23.10.2011. 11:23h

Real je novi lider Primere, Madriđani su odigrali sjajan meč na na gostovanju Malagi i ubjedljivo slavili (4:0), a svi golovi su pali u prvom poluvremenu.

Poslije novog trijumfa razumljivo je zadovoljstvo trenera Žoze Murinja

"Prvo je poluvrijeme je bilo zaista fantastično. I protiv Liona u Ligi šampiona smo odigrali pravu utakmicu, ali poluvrijeme protiv Malage je bilo bolje. Svidjelo mi se sve ono što su pokazali moji igrači. Uspjeli smo da igramo sa jednim ili dva dodira uprkos velikom pritisku rivala", istakao je Murinjo.

Portugalac je demantovao pisanje španskih medija o lošem odnosu Reala i Malage, koju trenira bivši strateg ''kraljevskog kluba'' Manuel Pelegrini.

"Uvijek sam govorio da osjećam poštovanje prema Malagi. Znam i da je izuzetno teško trenirati drugu ekipu u Španiji nakon odlaska iz Reala. Mnogi moji igrači su i dalje prijatelji sa Pelegrinijem i to mi je drago jer je on dobra osoba", zaključio je Murinjo.

Bonus video: