Rednap bi Teveza na pozajmicu

Teško da će se ostvariti želja menadžera Totenhema, jer će Tevez, sasvim je sigurno, biti prodat u januaru. U red za njega su stali Juventus, Milan, Inter, Boka juniors i Korintijans
0 komentar(a)
Tevez, Foto: REUTERS
Tevez, Foto: REUTERS
Ažurirano: 23.10.2011. 09:24h

Hari Rednap, menadžer Totenhema, izrazio je želju da dovede na pozajmicu Karlosa Teveza iz Mančester sitija, koji se nalazi u nemilosti menadžera Roberta Manćinija i čelnika kluba jer je odbio da uđe tokom meča Lige šampiona protiv Bajerna u Minhenu.

Iskusni stručnajk već je doveo jednog nezadovoljnog igrača „građana“ (Emanuela Adebajora), a pokušaće da isposluje dolazak kontroverznog Argentinca.

"Ako Mančester siti žele da ga pusti na pozajmicu i daje mu određeni dio plate, ja bih ga želio imati već danas na raspolaganju. On je igrač svjetske klase i svaki trener bi volio da ga ima na raspolaganju. Može da uradi sve sa loptom. Ne opravdavam njegovo ponašanje, ali takvih igrača je malo i trebao se naći zajednički jezik sa njim", objasnio je Rednap.

Međutim, teško da će se ostvariti želja menadžera Totenhema, jer će Tevez, sasvim je sigurno, biti prodat u januaru.

U red za njega već su stali Juventus, Milan i Inter, kao i Boka juniors i Korintijans.

Čelnici argentinskog i brazilskog kluba već su istakli da su spremni da ponude između 15 i 20 miliona funti (17-23 miliona eura), kao i da će Tevez morati da pristane na manju nedjeljnu platu nego što ima u Mančester sitiji od 200 hiljada funti (229 hiljada eura).

Bonus video: