Grblju i dalje prija komšijski derbi

"Stigli smo do zaslužene pobjede, koja je osigurana u prvom poluvremenu", istakao je Božidar Tujković, pomoćni trener Grblja.
0 komentar(a)
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.10.2011. 23:44h

Grbljani su i u četvrtom okršaju sa Bokeljom u elitnom rangu zabilježili pobjedu (ovog puta sa 2:1). Domaćin je, ipak, strijepio do kraja, a u drugom minutu sudijske nadoknade napadač Kotorana Ivan Pavićević je sa peterca glavom šutirao pored gola.

"Stigli smo do zaslužene pobjede, koja je osigurana u prvom poluvremenu. Primljeni gol je poremetio naš sistem igre u drugom poluvremenu. Vjerujem, međutim, da možemo da bilježimo bolje rezultate", istakao je Božidar Tujković, pomoćni trener Grblja.

Grbljani su poveli u 18. minutu, kada je Nemanja Nikolić efektnim šutem sa 15 metara zatresao mrežu Bokelja. Sedam minuta kasnije domaćin je stekao, ispostavilo se, nedostižnu prednost - Vuković je iz kornera iznenadio golmana Petkovića. Kotorani su se trgli u nastavku, a već u 51. minutu Banda je poslije centaršuta Jovanovića vratio neizvjesnost. Kotorani, ipak, nijesu imali snage da izbjegnu poraz....

"Nijesmo iskoristili idealne prilike, a onda nam se to još jednom osvetilo. Imamo mali fond igrača, a povrede i kazne predstavljaju takođe veliki problem", rekao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.

Grbalj - Bokelj 2:1

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 500. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Šeko Šabotić (Tuzi). Strijelci: Nikolić u 18. i Vuković u 25. minutu za Grbalj, a Banda u 51. minutu za Bokelj. Žuti kartoni: G. Jovanović (Grbalj), Donković (Bokelj).

Grbalj: Radulović 6, Magud 6, Mikijelj 6, Novaković 6, Vuković 7 (A. Jovanović), Manojlović 5 (G. Jovanović 6), Mićić 6,5, Kajević 6,5 (Pepić), Nikolić 7,5, Janković 6,5, Milić 6.

Bokelj: Petković 5, V. Pavićević 6, Videkanić 6, Arsenijević 7, Kašćelan 6, Todorović 6 (Radenović 6), Jovanović 5 (Bućanin), Bojić - (Donković 6,5), I. Pavićević 5, Stojanović 6, Banda 7.

Bonus video: