Čelik na pragu polufinala

"Ne razumijem moje fudbalere, ne razumijem nedostatak borbenosti. I povrede su učinile svoje, čekamo na oporavak Vujovića, Kašćelana i ostalih", rekao je trener Bokelja Slobodan Drašković
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.10.2011. 07:13h

Čelik je na pragu plasmana u polufinale Kupa, najvećeg uspjeha u nezavisnoj Crnoj Gori - izabranici Nikole Rakojevića slavili su protiv Bokelja u Kotoru sa 1:0, pa će im u revanšu za 14 dana posao biti maksimalno olakšan.

Gol odluke pao je u 80. minutu, kada je Vladan Pavićević faulirao Durakua, a Veselin Bojić pogodio iz penala za veliko slavlje “metalurga”.

Bokelj nije bio ni blijeda sjenka ekipe koja je u četvrtfinalu eliminisala Budućnost. Kotorani su bili neaktivni u napadu, prozirni u odbrani, pa se niti u jednom trenutku meča nije vidjela razlika između prvoligaške i drugoligaške ekipe.

Uostalom, Čelik je lider Druge lige, a Bokelj pretposljednji u prvoligaškom karavanu...

"Ne razumijem moje fudbalere, ne razumijem nedostatak borbenosti. I povrede su učinile svoje, čekamo na oporavak Vujovića, Kašćelana i ostalih", rekao je trener Bokelja Slobodan Drašković, koji je i juče ostao bez povrijeđenih Todorovića i Videkanića.

Bokelj je u prvom poluvremenu bio za nijansu bolji, ali je golman Čelika Banović bio budan da isprati svaku opasnu akciju domaćina.

Čelik je u nastavku preuzeo kontrolu nad igrom i strpljivo čekao šansu - ona je stigla deset minuta prije kraja...

Bonus video: