Bez golova po navici

Zanimljivo da je ovo četvrti uzastopni meč pod Malim brdom između ta dva tima koji se završava istim, najnepopularnijim rezultatom.
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.10.2011. 06:58h

Po staroj dobroj navici, Petrovac i Mladost odigrali su bez golova, pa će odluka o putniku u polufinale pasti za 14 dana u Podgorici.

Zanimljivo da je ovo četvrti uzastopni meč pod Malim brdom između ta dva tima koji se završava istim, najnepopularnijim rezultatom. Tako je bilo dva puta u drugom dijelu prošle sezone, tako je bilo i prije nekoliko kola u prvenstvu.

I ne samo to - kada su se ekipe Miodraga Malovrazića i Miodraga Vukotića prošle sezone sastale u Podgorici, završilo se takođe bez pobjednika, ali 1:1.

Igrači Petrovca bili su aktivniji i angažovaniji od gostiju, njihova igra imala je tempo. Najzrelije prilike, gotovo stopostotne, dva puta je imao Jovanović - prvo u 23. minutu na centaršut Muhovića, a drugu u 40. kada je dozvolio da mu Marčelja odnese loptu.

Jedinu pravu priliku Podgoričani su imali u drugom poluvremenu, u 48. minutu, kada je Petrović iz blizine pogodio prečku.

Petrovac je u nastavku imao još jednu veliku šansu, u 67. minutu, kada je Živković pucao sa sedam metara, ali je ponovo odličan bio Marčelja.

Od 72. minuta Petrovac je igrao bez Markovića, koji je dobio drugi žuti karton.

Bonus video: