Da Kosta: Ako želi Hulka, neka Arsenal da 100 miliona eura

Prvi čovjek Porta poručio je upravi tima iz Londona da će morati da sruše rekord koji drži Rela kada je za Kristijana Ronalda platio Mančester junajtedu 80 miliona eura
0 komentar(a)
Hulk, Foto: Globoesporte.globo.com
Hulk, Foto: Globoesporte.globo.com
Ažurirano: 16.10.2011. 13:23h

Arsenal je zainteresovan za dovođenje Hulka, napadača Porta, i spreman je da ponudi 23 miliona funti (26,2 miliona eura), ali su iz redova portugalskog šampiona rekli da nema razloga za priču, jer je cifra mala.

Prvi čovjek Porta Horhe Nunjo Da Pinto Kosta poručio je upravi tima iz Londona da će morati da sruše rekord koji drži Rela kada je za Kristijana Ronalda platio Mančester junajtedu 80 miliona eura.

Hulk je prošlog ljeta potopisao novi petogodišnji ugovor sa Portom uz klauzulu od 100 miliona eura za obeštećenje.

Brazilac je na 76 mečeva u domaćem šampionatu dao 39 golova.

"Svake godine ima sve više klubova zainteresovanih za dovođenje Hulka. Znamo da postoje klubovi iz Premijer lige, ali i iz ostatka Evrope koji ga žele. Ovo oko interesovanja Arsenala je novost za mene, ranije je bilo kontakata ali se sve završilo na tome. Često razgovaram sa ljudima iz Porta i brojke se nisu promijenile. Oni će ga prodati samo ako neko ponudi 100 miliona eura, a ovu Arsenalovu od 23 miliona funti, neće uzeti u razmatranje", rekao je za portugalske medije Teodoro Fonske, menadžer Hulka.

Bonus video: