Nakon remija Bokelj i Lovćen ostali na dnu tabele

Kotorani su u prvom poluvremenu imali vođstvo, zatim su propustili priliku da postignu i drugi gol, da bi na kraju nakon izjednačenja umalo prošli kao protiv Dečića
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.10.2011. 07:28h

Bokelj i Lovćen odigrali su bez pobjednika, nakon čega su oba ostala na začelju tabele - Bokelj kao pretposljednji, a Lovćen kao posljednji.

Kotorani su u prvom poluvremenu imali vođstvo, zatim su propustili priliku da postignu i drugi gol, da bi na kraju nakon izjednačenja umalo prošli kao protiv Dečića prije dva kola, kada su u finišu izgubili 1:3.

Za utjehu, Kotorani su prekinuli seriju od četiri uzastopna poraza, a Cetinjani od dva.

"Nismo iskoristili šanse da kod rezultata 1:0 riješimo utakmicu. Nakon toga je stigla kazna. Mislim i da smo oštećeni za očigledan penal nad Vladanom Pavićevićem u 66. minutu", kazao je trener bokelja Slobodan Drašković.

Lovćen je bolje ušao u meč, povratnik iz Indonezije Jablan je već u 3. minutu imao šansu, ali nije bio precizan. Potom se razigrao Bokelj, Jovanović je propustio dvije prilike prije nego što je u 34. minutu, na ubačenu loptu od Kaluđerovića, savladao Bajkovića i doveo svoj tim u vođstvo od 1:0.

Cetinjani su mogli da se vrate u meč u 40. minutu, ali je Ćetković promašio nakon kornera i greške golmana Petkovića.

Lovćen je u drugom poluvremenu morao da odlučnije krene u napad (Jablan je pokušao iz voleja u 53. minutu), što je igračima Bokelja ostavilo prostora da dotuku goste. Kotorani nisu iskoristili priliku (šansa Kaluđerovića) da bi na kraju vadili loptu iz svoje mreže. Vujović je u 75. minutu sjajnim udarcem golavom izjednačio na 1:1.

Cetinjani su deset minuta prije kraja mogli i do pobjede, ali je Stevović poslao “meč loptu” preko gola.

"U prvom poluvremenu igrali smo loše, ali u nastavku kao da je izašla druga ekipa. Krenulo je sve nabolje, mogli smo čak i da pobijedimo. Ipak neriješen rezultat je najrealniji", kazao je trener Lovćena Miodrag Kostić.

Bokelj - Lovćen 1:1

Kotor - Gradski stadion. Gledalaca: 400. Sudija: Vojin Vojinović (Podgorica). Pomoćnici: Miloš Acović i Dragiša Drljević (Berana). Strijelci: Jovanović u 34. minutu za Bokelj, Vujović u 75. minut za Lovćen. Žuti kartoni: V. Pavićević, Videkanić, Arsenijević, Kašćelan, Kaluđerović (Bokelj), Ćeranić (Lovćen).

Bokelj: Petković 7, V. Pavićević 6, Videkanić 6, Arsenijević 6,5, Kašćelan 6, Todorović 6, Jovanović 7 (Radenović), Bojić 6, Kaluđerović 5,5, Stojanović 6, I. Pavićević 6 (Donković).

Lovćen: Bajković 6,5, Ćetković 6,5, Marković 6 (Ćeranić 6), Vujović 7, Radović 7, Bogdanović 6,5, Jablan 6,5, Stevović 6, Kaluđerović 6,5 A. Pejaković 6 (I. Pejaković), Radunović 6.

Bonus video: