Jovetić u Fiorentini do 2016. godine

“Stevan je želio da produži ugovor nakon teške godine zbog povrede. Sada vidimo da je maksimalno motivisan, a mi dobro znamo kolio je on značajan za našu ekipu”, kazao je Dela Vale.
61 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.10.2011. 14:09h

Stevan Jovetić ostaje u Fiorentini di 2016. godine. Crnogorski reprezentativac potpisao je novi ugovor, potvrdio je danas vlasnik Fiorentine Andrea dela Vale.

Prije potpisivanje novog, Jovetićev prvi ugovor sa Fiorentinom je važio do 2014. godine.

“Sa zadovoljstvom mogu da najavim da smo postigli sa Jovetićem, koji je uvijek pokazivao pravu želju da sa nama nastavi ovaj projekat. I mi i on smo, zaista, htjeli da postignemo dogovor o novom ugovoru, i sada se nadamo da ćemo započeti novi ciklus. Jovetić će biti naš simbol”, kazao je Dela Vale, koji je došao u Firencu da pozdravi ekipu uoči sjutrašnjeg meča sa Ćezenom.

Dela Vale je istakao da je produženje ugovora sa Jovetićem “lijep znak koji klub i porodica Dela Vale želi da pošalje”.

“Stevan je želio da produži ugovor nakon teške godine zbog povrede. Sada vidimo da je maksimalno motivisan, a mi dobro znamo kolio je on značajan za našu ekipu. On vjeruje u naš projekat, pa je današnji dan za mene veoma važan. Naš cilj je plasman u Ligu šampiona, ima još dosta ekipa koje, takođe, to že,e, ali ćemo pokušati”, dodao je Dela Vale.

Zadovoljan je i trener Siniša Mihajlović.

“Stevan je veoma važan igrač za našu ekipu, i, što je najbitnije, ima veliki prostor za napredak. Fiorentina je njegovim ostankom napravila veliki posao. Stevan je uvijek pokazivao želju da ostane u Firenci”, kazao je Mihajlović.

Kako javljaju italijanski mediji, Jovetić će po novom ugovoru zarađivati dva miliona eura godišnje plus bonuse...

Jovetić je u Fiorentinu stigao 2008. godine, a čitavu prošlu sezonu je propustio zbog teške povrede koljena. Ponikao je u podgoričkoj Mladosti, odakle se 2003. godine preselio u Partizan, u kojem je nastupao do prije tri godine...

U dresu Fiorentine je odigrao 75 mečeva i postigao 15 golova.

Bonus video: