Cetinjani bez prava na grešku u Kotoru

Fudbaleri Bokelja igraju veoma važan meč sa fenjerašem Lovćenom, a trener Kotorana Slobodan Drašković žali što ne može da suprotstavi najjaču postavu cetinjskom timu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.10.2011. 07:58h

Fudbaleri Bokelja igraju veoma važan meč sa fenjerašem Lovćenom, a trener Kotorana Slobodan Drašković žali što ne može da suprotstavi najjaču postavu cetinjskom timu.

"Našao sam se u velikim problemima jer ne mogu da računam na povrijeđene Marka Vujovića i Seada Bandu. Zbog toga će šansu dobiti i neki mlađi igrači, a od njih očekujem da pokažu borbenost i zalaganje, jer je ovo meč istine za nas. Nadam se da su igrači svjesni u kakvoj situaciji se nalazimo", kazao je Drašković.

Pauza zbog obaveza reprezentacije dobro je došla fudbalerima Lovćena. Cetinjani su mini-odmor iskoristili da oporave povrijeđene fudbalere...

"Dobro je što su u timu ponovo Stevović, Pejaković i Jablan. Radili smo naporno, očekujem da su momci spremni. Duel protiv Bokelja izuzetno je bitan, čeka nas utakmica koju ne smijemo da izgubimo. Vjerujem da su i moji igrači svjesni situacije u kojoj se nalazimo, kao i da će dati maksimum kako bismo se iz Kotora vratili sa tri boda", rekao je Predrag Vukotić, trener Lovćena.

Bokelj - Lovćen

Kotor - Gradski stadion. Sudija: Vojin Vojinović (Podgorica). Pomoćnici: Miloš Asović, Dragiša Drljević (Berane). Početak u 15 časova.

Bokelj (4-1-3-2): Petković - V. Pavićević, Arsenijević, Kašćelan, Videkanić - Todorović - Radenović, Bojić, Stojanović - Kaluđerović, I. Pavićević.

Lovćen (4-2-3-1): Bajković - Radunović, Marković, Vujović, Ćetković - A. Pejaković, Kaluđerović, Bogdanović - Stevović, Jablan - Radović.

Bonus video: