Toti: Igraću do 40. godine

"Dobro se osjećam, želim da nastavim da se zabavljam kao što to trenutno radim. Kad vidim da više ne mogu, povući ću se“, kazao je 35-godišnji Toti.
0 komentar(a)
Toti, Foto: Reuters
Toti, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.10.2011. 10:46h

Kapiten Rome Franćesko Toti preskočiće nedjeljni gradski derbi zbog problema sa butnim mišićem, što će biti veliki hendikep za „vučicu“, s obzirom da je bio jedan od najboljih igrača od početka sezone.

„Pokušao sam da budem spreman za derbi, ali nijesam uspio. Ne znam kada ću se vratiti na teren, nadam se protiv Palerma. Ali, o tome ćemo naknadno donijeti odluku“, kazao je Toti.

Na pitanje ko će biti čovjek odluke u derbiju, Toti nije propustio da se, tradicionalno, našali na račin komšija.

„Edi Reja (trener Lacija), on nam donosi sreću....Šalim se, nadam se da neće igrati Klose, jer je odličan igrač. U svakom slučaju, Lacio je favorit, kao i uvijek“, dodao je uz osmjeh Toti.

Zatim je kapiten Rome rekao da je izgladio odnose sa Luisom Enrikeom.

"Dobro se slažem sa trenerom. Na početku je bilo nesporazuma, ali je sada sve u najboljem redu. Nije mi bilo jasno šta sam radio pogrešno", kaže Toti.

Ikona Rome je, potom, kazao da namjerava da igra još dugo i da nema problema sa motivacijom, kao što su nedavno izjavili Ibrahimović i Kasano.

„Želim da igram do 40. godine. Dobro se osjećam, želim da nastavim da se zabavljam kao što to trenutno radim. Kad vidim da više ne mogu, povući ću se...Nadam se da će i Ibra i Kasano još dugo igrati“, dodao je 35-godišnji Toti.

Toti je za Romu debitovao davne 1993. godine, a za svoj klub odigrao je 617 utakmica i postigao 262. Najbolji je strijelac Rome svih vremena, za koju je i odigrao najviše utakmica.

Bonus video: