Roberto Karlos ima novac za Van Persija, Nejmara...

Nije tajna, nakon dovođenja Samuela Etoa, sada je naš primarni cilj da se ekipa pojača ili napadačem Arsenala Robinom Van Persijem, ili Brazilcem iz PSŽ-a Neneom - rekao Brazilac
0 komentar(a)
Roberto Karlos, Foto: Reuters
Roberto Karlos, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.10.2011. 14:06h

Fudbalska ikona, Brazilac Roberto Karlos, polako dobija neograničenu moć u ruskom premijerligašu Anžiju. Osim kapitenske trake, Roberto Karlos je i jedan od trenera, ali je posljednjim istupom u medijima pokazao i da se za sve pita u ovom klubu.

"Nije tajna, nakon dovođenja Samuela Etoa, sada je naš primarni cilj da se ekipa pojača ili napadačem Arsenala Robinom Van Persijem, ili Brazilcem iz PSŽ-a Neneom. Naravno da nijesmo odustali ni od dovođenja Nejmara iz Santosa, i vlasnik kluba Sulejman Kerimov je već spremio novac za slučaj da odustane Real i drugi evropski velikani. Nama je samo potreban znak da Nejmar hoće da dođe, a ne iznosi za obeštećenje jer imamo cilj - osvajanje Lige šampiona za dvije godine", kazao je Roberto Karlos.

A da veliko fudbalsko ime igra ulogu u donošenju odluka u Anžiju, potvrdio je i sjajni Kamerunac Eto, najplaćeniji fudbaler svijeta.

"Nikolas Anelka ne mora da brine najavama da će uskoro biti višak u Čelziju. Za njega ima mjesta u Anžiju i dobrodošao je. Anži je najbolje mjesto za njega", rekao je Eto.

Bonus video: