Uprava Al Vasla podržala Maradonu nakon blamaže

Poraz od Dubai kluba (5:0) povećao je sumnje u trenerski kalibar Maradone, koji je otpušten sa mjesta selektora Argentine poslije slabih izdanja na Mundijalu u Južnoj Africi
0 komentar(a)
Maradona, Foto: REUTERS
Maradona, Foto: REUTERS
Ažurirano: 10.10.2011. 09:37h

Uprava Al Vasla objavila je da i dalje ima veliko povjerenje u Dijega Maradonu, iako je taj tim poražen sa čak 5:0 od Dubai kluba u Etisalat kupu.

Argentinska legenda je očajno startovala na klupi kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, jer je njegova ekipa izgubila prva tri meča. Nakon dvije vezane pobjede stigla je katastrofa, i to u samom finišu meča - Dubai klub je svih pet golova postigao u posljednjih 19 minuta.

Taj poraz povećao je sumnje u trenerski kalibar Maradone, koji je otpušten sa mjesta selektora Argentine poslije slabih izdanja na Mundijalu u Južnoj Africi.

Uprava, ipak, spušta loptu i poručujue da je njihovom treneru potrebno vrijeme da razvije ekipu.

“Sezona je duga, a ovo je samo jedan meč. Imamo puno povjerenje u trenera, koji naporno radi kako bi od ove grupe igrača napravio kandidata za titulu”, stoji u saopštenju Al Vasla.

Maradona se izvinio navijačima zbog poraza.

“Veoma sam tužan. Bili smo na pravom putu, upisali dvije pobjede, a onda se desilo ovo. Nadam se da poraz neće narušiti moral ekipe. Sada moramo da se skoncentrišemo na prvenstvo i da ne mislimo na ovaj debakl”, istakao je Maradona.

Al Vasl ovog vikenda igra protiv Al Šarjaha u 1. kolu prvenstva UAE.

Bonus video: