Kranjčar od ponedjeljka preuzima Hrvatsku?

"Otac Nika Kranjčara, Zlatko Kranjčar, postaće u ponedjeljak novi - stari seleKtor hrvatske reprezentacije", piše novasports.gr.
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.10.2011. 15:43h

Prema pisanju grčkih medija, Zlatko Kranjčar od ponedjeljka će biti novi selektor Hrvatske!

Grčki mediji, naime, nakon pobjede njihove selekcije protiv Hrvatske 2:0 već su otpisali Slavena Bilića (i dobar dio hrvatske javnosti), citiravši pojedine hrvatske medije kojima je Vlatko Marković, predsjednik Hrvatskog fudbalskog saveza, kazao da je Bilić “bivši”.

"Otac Nika Kranjčara, Zlatko Kranjčar, postaće u ponedjeljak novi - stari seleKtor hrvatske reprezentacije", piše novasports.gr.

Marković je to danas demantovao u izjavi za portal index.hr, kazavši da nema namjeru da predlaže Izvršnom odboru, koji će se sastati u ponedjeljak, smjenu Bilića, dodavši da je sadašnji “izbornik jedna izvanredna ljudska ličnost i vrlo dobar trener”.

Međutim, i pored demantija Markovića, grčki mediji već su postavili Cicu Kranjčara na mjesto selektora.

"Kranjčar je već vodio hrvatsku reprezentaciju u periodu od 2004. do 2006. godine, a posljednji angažman mu je bio u reprezentaciji Crne Gore gdje je nakon poraza od Walesa dobio otkaz", piše sport-fm.gr.

Ako ne izbori direktan plasman Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, Hrvatska je jedan od potencijalnih rivala Crne Gore u baražu.

Bonus video: