Brnović: Nećemo se zalijetati, opasni su u prvih 15 minuta

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević uoči meča sa Engleskom kaže da nema tremu, ali ima ogromnu nervozu
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2011. 18:59h

Očekujem povoljan rezultat, rekao je selektor reprezentacije Crne Gore Branko Brnović uoči utakmice sa Engleskom koja počinje u 21 čas u Podgorici.

"Nećemo se zalijetati Englezi su najopasniji u prvih 15-20 minuta", rekao je Brnović za RTCG.

Inače, u Podgorici je počela da pada kiša, a stručnjaci kažu da je to prednost za napadače.

"Očekujem lijepu igru, stadion je pun. Ako jedan Kapelo kaže da je zadovoljan sa bodom onda smo i mi, mada ćemo ići na pobjedu", rekao je bivši golman Zoran Lemajić za RTCG.

"Naš najveći adut je publika, da podrži kad je najteže", rekao je.

Savićević: Nervozan sam

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević kaže da nema tremu, ali ima ogromnu nervozu...

"Ne, nemam tremu, ali sam poprilično nervozan. Zato sam za ručkom i pojeo više nego što sam planirao", rekao je Savićević, koji je uoči utakmice ručao u restoranu u blizni redakcije "Vijesti".

"Nemam šta da im kažem, osim da igraju mirno i hrabro"

Predsjednik FSCG ističe da osim povrijeđenog Drinčića i Baše, na teren vjerovatno neće istrčati ni Savo Pavićević, koji se na treningu povrijedio.

Razgovor u hotelu "City"

"Muče me povrede, ali se nadam da ćemo za četiri dana kada je i ključni meč u Bazelu, imati bolji igrački bilten. Večeras nije niti ključna niti za mene istorijska utakmica ali je lijepo kada se vidi da je grad pun kao mravinjak i da sve vrvi od ljudi. To još jednom pokazuje da je fudbal - fudbal, i da se razlikuje od ostalih sportova", naveo je Savićević koji nije želio da licitira kakav će ishod biti večerašnjeg duela.

"Ono što bih ja volio vjerovatno mi se neće ostvariti. Ali...", rekao je Savićević, a onda pozdravljajući se pojasnio je da ide u hotel "City" gdje će obaviti razgovor sa igračima.

"Nemam mnogo šta da im kažem, osim da igraju mirno i hrabro. Želim da ih opustim pred meč."

Galerija

Bonus video: