Igrači Sitija: Stefane, gdje je ta Crna Gora?

"Pitali su me "gdje mi to idemo?". Govorili su kako ne znaju gdje je Crna Gora, jer smo veoma mala zemlja", otkrio je Savić za "Dejli star"
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.10.2011. 10:08h

Igrači Mančester sitija su se u subotu nakon meča sa Blekburnom razdvojili i svi krenuli u reprezentativne akcije, a Stefan Savić je Englezima obećao da će se posljednji da se smije nakon utakmice Engleske i Crne Gore.

Naime, reprezentativci Albiona iz Sitija (Mika Ričards, Džo Hart, Geret Beri, Džejms Milner...) su zadirkivali mladog Mojkovčanina kako nemaju pojma gdje idu na gostovanje...

"Pitali su me "gdje mi to idemo?". Govorili su kako ne znaju gdje je Crna Gora, jer smo veoma mala zemlja", otkrio je Savić za "Dejli star".

Defanzivac "građana", koji je protiv Blekburna dao prvi gol u dresu novog kluba, ne mari puno za zadirkivanja saigrača, već vjeruje u dobar rezultat u petak.

"Očekujem dobar rezultat, biće to odličan meč. Ako pobijedimo obje utakmice do kraja bili bi pvi u grupi, ali to je jako teško. Međutim, i ako ne dobijemo Englesku, treba nam bod u Švajcarskoj da budemo drugi", rekao je Savić.

Priznao je, ipak, da je cilj drugo mjesto i plasman u baraž.

"Ako budemo prvi, to je sjajno, ali drugo mjesto je takođe veliki uspjeh. Mala smo zemlja i svi su ponosni na ono što radi fudbalska reprezentacija. Biće sjajna atmosfera, stadion je mali, ali će da bude jako bučno", upozorio je Savić Engleze.

Galerija

Bonus video: