Rasulo u svlačionici Juventusa, Bufon izgubio živce...

Nešto slično se dogodilo i prošle godine, nakon poraza od Reala u finalu Lige šampiona, italijanske novine danima su pisale o sukobima u Juventusu, klanovima, podjelama na južnoamerikance i ostale
3 komentar(a)
juve, Foto: Reuters
juve, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.04.2018. 14:11h

Nakon poraza od Napolija u Torinu 1:0, Điđi Bufon je čestitao svim igračima protivničkog tima, još jednom pokazao da je fudbalski džentlmen, ali kada je ušao u svlačionicu napravio je - haos, javljaju italijanski mediji.

Kako navodi "Gazeta delo sport", Bufon je u žurbi izašao sa terena "Alijanc stadiona", bijesan zbog poraza i ljut na saigrače zbog igre koju su pokazali.

Navodno, njegov monolog povišenim glasom trajao je nekoliko minuta, dok ga nije prekinuo Mehdi Benatija, riječima da prestane "da se dere".

Tada je, kako pišu mediji, nastala svađa.

Nešto slično se dogodilo i prošle godine, nakon poraza od Reala u finalu Lige šampiona, italijanske novine danima su pisale o sukobima u Juventusu, klanovima, podjelama na južnoamerikance i ostale...

Navodno, epilog je bio odlazak Leonarda Bonućija i Danija Alveša, koji su bili predvodnici suprotstavljenih strana.

Masimilijano Alegri je prošlogodišnje navode demantovao...

Juventus u finiš šampionata, pred posljednja četiri kola, ulazi sa bodom više od Napolija, ali i mnogo težim rasporedom utakmica.

Šestostrukog uzastopnog prvaka do kraja čekaju mečevi sa Interom i Romom...

Bonus video: