Vučinić: Skudeto je još daleko

"Svjesni smo svoje snage, sada smo u vrhu, ali to ne smije da nas zavara. Titula se osvaja na kraju šampionata, nije lako ostati u vrhu", kazao je Vučinić za „Tutosport”
52 pregleda 0 komentar(a)
Vučinić, Foto: REUTERS
Vučinić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 03.10.2011. 18:46h

Mirko Vučinić je bio jedan od junaka velikog derbija protiv Milana, za potpuni utisak je falio samo gol (pogodio je prečku kod 0:0), ali je svejedno uživao nakon duela sa „rosonerima”, jer je Juve potvrdio da je možda i glavni kandidat za Skudeto.

"Osjećam se sjajno, pogotovo nakon ovako velike pobjede. Slavimo trijumf koji je jako bitan", rekao je Vučinić za torinski „Tutosport”.

Svi pričaju o velikom Juveu, Đanluiđi Bufon ga je uporedio sa onim koji je vodio Marćelo Lipi, ali Vučinić spušta loptu na zemlju, jer je put do titule jako težak.

"Svjesni smo svoje snage, sada smo u vrhu, ali to ne smije da nas zavara. Titula se osvaja na kraju šampionata, nije lako ostati u vrhu", kazao je Vučinić za list koji je inače blizak „staroj dami”.

„Gazeta delo sport” je veličala partiju crnogorskog kapitena, istakla i da je Vučinić dobio bitku sa Zlatanom Ibrahimovićem na terenu „Juventus stadiona”.

„Ibra nije nijednom šutnuo na gol. Vučinić je, sa druge strane, bio jedini napadač u timu, ali je i uradio velike stvari pomagajući veznom redu”, napisala je „Gazeta delo sport”.

Bonus video: