Lampardov odgovor na „Riboku”

„Frenk je stara garda fudbalera i Viljaš-Boaš zna koliko može da pomogne Čelziju”, napisao je BBC
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.10.2011. 17:22h

Za kritičare je bio već gotov kao igrač, posebno kada ga je Andre Viljaš-Boaš u nekoliko utakmica slao na klupu ili tribine. Međutim, u samo pet dana, Frenk Lampard je opet udarna snaga Čelzija - dao je gol Valensiji, a potom i tri Boltonu u Premijer ligi.

Bolton je, u stvari, stara mušterija engleskog veziste, pa je meč na „Riboku” okarakterisan kao njegov „povratak u fudbalski život”.

„Frenk je stara garda fudbalera i Viljaš-Boaš zna koliko može da pomogne Čelziju”, napisao je BBC.

GOLMANI

Marketi (Lacio) - on je začarao mrežu pred naletima Jovetića, Silve, Ćerćija... A onda je Klose utišao „Franki” na njemu svojstven način...

Fridel (Totenhem) - Arsenal je stvarao šanse kao po običaju, ali je Amerikanac odbranio tvrđavu koja se zove „Vajt Hart lejn”.

ODBRANA

Mađo (Napoli) - njegovi prodori su dovodili do ludila odbranu Intera. Italija ima desnog beka za dug period.

Voker (Totenhem) - od svih majstora u Totenhemu, Arsenalu je presudio anonimus Voker - dao je gol sa preko 25 metara i zaslužio poziv Fabija Kapela za okršaj u Podgorici.

Komper (Hofenhajm) - Bajern nije dao gol nakon 10 utakmica, odbrana Hofenhajma je uradio đavolski težak posao.

Savić (Mančester siti) - njegova karijera je kao najbolji film. U Partizanu mu je trebala godina da postigne gol, a u dresu Sitija je to uradio za svega 46 minuta.

SREDINA

Markizio (Juventus) - bio je na pravom mjestu u pravo vrijeme, zato je i zaslužio da bude meč viner u velikom derbiju.

Ernanes (Lacio) - daje posebni šmek igri Lacija.

Laveci (Napoli) - Napolitanci su protiv Intera bili bez Kavanija, ali im nije ni bio tako potreban kada su imaju tako moćnog Lavecija. On u tandemu sa sudijom Rokijem je bacio Inter na koljena.

Džerard (Liverpul) - Dalgliš je dočekao i to - da pošalje na teren velikog kapitena.

Lampard (Čelzi) - nije Lampard još rekao posljednju riječ - protiv Boltona je pokazao da mu je mjesto u prvom timu Čelzija.

Nasri (Mančester siti) - gol i dvije asistencije protiv Blekburna su nešto što Roberto Manćini želi od Francuza u svakom meču...

NAPAD

Kerol (Liverpul) - daleko od toga da je počeo da isplaćuje veliki novac koji je Liverpul dao za njega. Međutim, dao je gol Evertonu, to je za navijače „redsa” uvijek nešto posebno...

Vučinić (Juventus) - italijanski mediji su njegovu partiju protiv Milana okarakterisali kao „briljantnu”. Definitivno je dobio veliki duel sa Ibrahimovićem u nedjelju veče u Torinu.

Adebajor (Totenhem) - nije pogodio protiv bivšeg kluba, ali je natjerao navijače Sparsa da mu skandiraju. Adebajor je sada ljubimac „Vajt Hart lejna”.

Staridž (Čelzi) - donedavno nije bio ni među 20 igrača, a sada je iznenađenje Viljaš-Boaša.

Baptista (Malaga) - makazice i gol za pobjedu protiv Hetafea. U Andaluziji se njegovo ime izgovara sa poštovanjem - Zvijer se vratila na velika vrata.

Levandovski (Borusija Dortmund) - u odsustvu Bariosa je postao mašinerija za golove. Upisao je het-trik u duelu sa Augsburgom.

Galerija

Bonus video: