"Đavoli" srušili rekord star 106 godina

Protiv Norviča nismo odigrali dobro, ali bili smo odlučni i nismo odustajali. Imamo kvalitet da pobjeđujemo i kad ne igramo onako kako treba i kako možemo - objasnio Ferguson
0 komentar(a)
Ferguson, Foto: REUTERS
Ferguson, Foto: REUTERS
Ažurirano: 02.10.2011. 09:35h

Mančester junajted ove sezone igra fenomenalno. Pobjeda protiv Norviča u 7. kolu Premijer lige pred svojim navijačima (2:0) bila je dovoljna da se sruši rekord star 106 godina.

Golovi Andersona i Danija Velbeka donijeli su četi Aleksa Fegusona 19. uzastopni trijumf u domaćem šampionatu, čime je srušen niz koji je datirao iz sezone 1904/1905. godine

"Naš učinak na “Old Trafordu” je fantastičan već dvije sezone. Protiv Norviča nismo odigrali dobro, ali bili smo odlučni i nismo odustajali. Imamo kvalitet da pobjeđujemo i kad ne igramo onako kako treba i kako možemo", rekao je Ferguson.

Mančester junajted je prošlu sezonu u Premijer ligi okončao sa 18 pobjeda i remijem na svom terenu, a jedina ekipa koju nije uspio da pobijedi bio je Vest Bromvič Albion (2:2).

Ove sezone “crveni đavoli” imaju skor od četiri pobjede u isto toliko mečeva, a jedna od “žrtava” bio je i Arsenal, koji je ispraćen sa osam lopti u mreži (8:2).

Bonus video: