Sutjeska u Beranama prekinula seriju poraza

"Ponovo smo primili gol iz prekida, iako smo znali da nam odatle prijeti najveća opasnost. Sutjeska zaslužuje čestitke za korektnu igru", kazao je Slobodan Đukić, trener Berana.
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.10.2011. 07:43h

Berane i Sutjeska su remizirali (1:1) u zanimljivoj i otvorenoj predstavi.

Nikšićani su bolje otvorili meč, a golman domaćih Aković u dva navrata spašavao mrežu. U 5. minutu Rajković je zahvatio loptu glavom i umalo postigao autogol, ali je Aković uspio da je izbaci u korner. Četiri minuta kasnije domaći golman je zaustavio opasan šut Markovića sa 10 metara.

Domaćin je uzvratio u 17. minutu, kada je izboren penal koji je u pogodak pretvorio Zejnilović.

Sutjeska je nakon toga pojačala gas, a Karadžić u 32. minutu iz slobodnog udarca uposlio odličnog Akovića. Samo tri minuta kasnije gosti su izjednačili - Krivokapić je centrirao, a Nikolić sa desetak metara pogodio mrežu.

"Nemamo za čim da žalimo. Prema onome što su pokazala oba tima, neriješeni ishod je na kraju najrealniji. Ponovo smo primili gol iz prekida, iako smo znali da nam odatle prijeti najveća opasnost. Sutjeska zaslužuje čestitke za korektnu igru", kazao je Slobodan Đukić, trener Berana.

U nastavku su Beranci imali nekoliko dobrih pokušaja, ali su Zejnilović i Lalević bili neprecizni. Na drugoj strani, Radović je odlično šutirao iz “slobodnjaka” u 84. minutu.

"Najvažnije je da smo poslije serije poraza uspjeli da osvojimo bod. U Berane smo došli sa ciljem da ostvarimo povoljan rezultat, i uspjeli smo u tome. Mislim da smo mogli i više, imali smo nekoliko zrelih šansi koje nijesmo iskoristili", kazao je Boris Miličković, pomoćni trener Sutjeske.

Berane - Sutjeska 1:1

Berane - Gradski stadion. Gledalaca: 600. Sudija: Miloš Novović (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Đorđije Ražnatović (Cetinje). Strijelci: Zejnilović u 19. minutu (penal) za Berane, Nikolić u 35. minutu za Sutjesku. Žuti karton: Vučinić (Berane).

Berane: Aković 7,5, Rajković 5,5, Lutovac 6, Šćekić 6,5, Peličić 6,5, Vučinić 6,5, Bojović 6,5, Babača 5,5 (Tomović 6), Lalević 6,5, Zejnilović 6 (Isljami), Raičević 6.

Sutjeska: Lakićević 7, Kosović 6 (Ćuković), Nikolić 7, Marković 6,5, Todorović 6,5, Krivokapić 6,5, Zogović 6,5, Karadžić 6,5 (Spasojević), Radović 6,5, Marić 6, Dževerdanović 6,5.

Bonus video: